Haberler

Köln - Dortmund maçı hangi kanalda, saat kaçta? Köln - Dortmund maçı nereden izlenir?

Güncelleme:

Köln - Dortmund maçı birçok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan karşılaşmalar arasında yer alıyor ve yoğun ilgi görüyor. Bugün oynanacak olan karşılaşmanın detayları araştırılıyor. Peki, Köln - Dortmund maçı hangi kanalda, saat kaçta? Köln - Dortmund maçı ne zaman?

20 Ocak Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalarından bir tanesi olan Köln - Dortmund maçı hakkında birçok detay merak ediliyor. Köln - Dortmund maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorusunu merak etmeye ve araştırmaya başladı. Konu hakkında merak edilen bir diğer detay ise Köln - Dortmund CANLI izleme linki var mı? Sorusu oldu. Peki, Köln - Dortmund maçı hangi kanalda, saat kaçta? Köln - Dortmund maçı nereden izlenir?

KÖLN - DORTMUND MAÇI HANGİ KANALDA?

20 Ocak 2024 tarihinde Köln ile B.Dortmund arasındaki Almanya Bundesliga maçı, Bein Sports 4, Tivibu Spor 1 ve beIN Sports Tod TV kanallarından canlı olarak yayınlanacaktır. Maçın başlama saati 17:30'dur. Karşılaşma, Köln'deki RheinEnergie Stadyumu'nda gerçekleştirilecektir. Canlı yayın izlemek isteyenler, maç saati yaklaştığında güncel yayın bilgilerini kontrol etmeleri önerilir.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Dortmund Köln Futbol Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title