Haberler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı hafriyat kamyonunun açık kalan kapağı trafikte tehlike yarattı

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı hafriyat kamyonunun arka kapağı açık kalarak yola düşen taş ve moloz parçaları trafikte ilerleyen sürücülere zor anlar yaşattı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İSTANBUL, ARNAVUTKÖY'de ilerleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı hafriyat kamyonunun arka kapağı açık kaldı. Açık kapaktan yola düşen taş ve moloz parçaları trafikte ilerleyen sürücülere zor anlar yaşattı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Gece saatlerinde Hadımköy-Arnavutköy yolunda ilerleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı hafriyat kamyonunun kapağı açık kaldı. Kapağın açık kaldığını fark etmeyen sürücü bu şekilde kilometrelerce ilerledi. Açık kapaktan yola düşen taş ve moloz parçaları trafikteki sürücülere zor anlar yaşattı. Trafikteki araçları tehlikeye düşüren o anlar, kamyonla aynı istikamette seyreden bir sürücü tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cep Telefonu Güvenlik Trafik Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title