Haberler

Eczacıbaşı Dynavit, Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Ukrayna'nın Prometey takımıyla karşılaşacak

Güncelleme:

Eczacıbaşı Dynavit, Kadınlar Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Ukrayna'nın Prometey takımıyla Romanya'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Mioveni kentiyle aynı adı taşıyan salonda oynanacak ve TSİ 19.00'da başlayacak. Eczacıbaşı Dynavit, B Grubu'nu ikinci sırada tamamlarken, Prometey ise E Grubu'nu aynı sıralamada bitirdi. Eczacıbaşı Dynavit, avantajlı bir skor elde etmek için mücadele edecek.

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Eczacıbaşı Dynavit, yarın Ukrayna'nın Prometey takımı ile Romanya'da karşı karşıya gelecek.

Mioveni kentiyle aynı adı taşıyan salonda oynanacak karşılaşma, TSİ 19.00'da başlayacak.

Eczacıbaşı Dynavit, 4 galibiyet ve 2 yenilgi sonucunda B Grubu'nu ikinci basamakta tamamladı. Oynadığı maçların 3'ünü kazanan ve 3'ünden yenilgiyle ayrılan Prometey ise E Grubu'nu aynı sıralamada bitirdi.

Turuncu-beyazlı takım, 7 Şubat'ta İstanbul'da yapılacak rövanş öncesinde avantajlı bir skor almaya çalışacak. Play-off turunu geçen ekip, çeyrek finale yükselecek.

Kaynak: AA / Spor

Romanya Ukrayna Maç Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title