Haberler

E okul karne notları nasıl bakılır? E okul karne bakma! E karne nasıl bakılır?

Güncelleme:

2021-2022 eğitim ve öğretim dönemi 17 Haziran Cuma günü sona erecek. Dönem sonu karneleri için bu eğitiminde son kez okula gidecek olan öğrenciler karne töreni öncesi e okul üzerinden karne notlarını görüntülemek için E okul karne notları nasıl bakılır? E okul karne bakma! E karne nasıl bakılır? araştırması yapmakta.

E okul karne notları nasıl bakılır? 2021-2022 eğitim ve öğretim dönemi 17 Haziran Cuma günü sona erecek. Dönem sonu karneleri için bu eğitiminde son kez okula gidecek olan öğrenciler karne töreni öncesi e okul üzerinden karne notlarını görüntülemek için E okul karne notları nasıl bakılır? E okul karne bakma! E karne nasıl bakılır? araştırması yapmakta. İşte e okul karne görüntüleme ekranı!

E OKUL KARNE NOTLARI NASIL BAKILIR?

Milli Eğitim Bakanlığınca ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin karneleri elektronik ortamda erişime açıldı.

İlkokul, ortaokul, lise kademelerindeki tüm öğrenciler karnelerine "e-okul.meb.gov.tr" internet sitesi üzerinden ulaşabilecek. Öğrenciler, "takdir ve teşekkür" belgelerine de sistem üzerinden erişebilecek.

E okul karne notları nasıl bakılır? E okul karne bakma! E karne nasıl bakılır?

KARNELER NE ZAMAN DAĞITILACAK?

MEB takvimine göre; ilk ders zili 6 Eylül'de çaldı. 1'inci dönem ara tatili 15-19 Kasım, yarıyıl tatili 24 Ocak-4 Şubat, 2'nci dönem ara tatili ise 11-15 Nisan tarihleri arasında oldu. Karneler de 17 Haziran 2022'de dağıtılacak. Karnelerin dağıtım saati ile ilgili henüz bir açıklama bulunmamakla birlikte, okul yönetimlerinin vereceği karara göre karne dağıtım saatleri değişiklik gösterebilmektedir.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title