Haberler

Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencilerinden Grafik Tasarım Sergisi

Çukurova Üniversitesi (Çü) Güzel Sanatlar Grafik Tasarım Bölümü Öğrencilerinin Bilgisayar ile Yaptığı Grafik Tasarımlarından Oluşan Sergi Açıldı.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Güzel Sanatlar Grafik Tasarım Bölümü öğrencilerinin bilgisayar ile yaptığı grafik tasarımlarından oluşan sergi açıldı.

75. Yıl Sanat Galerisi'nde açılan sergide Grafik Tasarım Bölümü'nden bu yıl mezun olmaya hak kazanan 9 öğrenci, yıl boyunca yaptıkları çalışmaları sergiledi. Yaratıcı fikirlerin çeşitli temaları ele alarak grafik-tasarım programları yardımı ile yaptıkları logo, kurumsal kimlik, afiş çalışmaları ve aralarında küresel ısınma proje çalışmasının da bulunduğu çok sayıda tasarım katılımcılardan büyük ilgi gördü.

ÇÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencisi Duygu Sabuncu, yaptıkları işin tamamen yaratıcılık ve insan zekasına dayalı bir uğraş olduğunu belirterek, 21. yüzyılda en çok rağbet gören mesleklerden biri olmasına rağmen grafiker ve tasarımcıların halen yeterince istihdam edilemediğini söyledi.

Sergi 3 gün süreyle açık kalacak.

(AC-AB-AB-Y)

15.05.2007 15:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title