Haberler

CHP'li Gürsel Tekin, Enis Berberoğlu ile Bir Araya Geldiği Anları Paylaştı

Güncelleme:

Maltepe Cezaevinden tahliye olan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ile çay bahçesinde sohbet eden Gürsel Tekin, o anları sosyal medya hesabında paylaştı. Gürsel Tekin yaptığı paylaşımda, "Enis Berberoğlu'nu almaya 'Halkın Otobüsü' ile gittik" ifadelerini kullandı.

Milletvekilliği sona erinceye kadar cezasının infazının durdurulmasına ve salıverilmesine karar verilen CHP'li Enis Berberoğlu, Maltepe Cezaevinden tahliye edildi. Tahliyenin ardından Berberoğlu ile çay bahçesinde sohbet eden Gürsel Tekin, o anı Twitter'da paylaştı. Gürsel Tekin Twitter'dan yaptığı paylaşımında, " Enis Berberoğlu'nu almaya 'Halkın Otobüsü' ile gittik" ifadelerini kullandı.

İLK ÇAYI BİRLİKTE İÇTİK

Gürsel Tekin, tahliye edilen Enis Berberoğlu'yla çay içtiği anları paylaştığı tweet'de, "Sayaın Enis Berberoğlu'nu almaya Halkın Otobüsü ile almaya gittik. İlk çayı birlikte içtik. Şimdi özgürlük ve adalet mücadelesine birlikte devam edeceğiz.

Gürsel Tekin, Tahliye Edilen Enis Berberoğlu ile Çay Bahçesinde Çay İçtiği Anı Sosyal Medyada Paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Enis Berberoğlu Gürsel Tekin Twitter Çay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title