Haberler

Eskişehir'de 11 Can Alan Kazayı Yaşayan Yolcu: Şoför Uyudu, Yalpalayıp Ağaca Vurdu

Güncelleme:

Eskişehir'de meydana gelen kazada 11 kişi öldü, 44 kişi yaralandı. Yolculardan biri "Şoförün arkasında oturan arkadaş görmüş. 'Şoför uyudu, o hızla yalpalayıp ağaca vurdu.' dedi" ifadelerini kullandı.

Eskişehir'de meydana gelen trafik kazasında 11 kişi öldü, 44 kişi yaralandı. Ankara'dan Bursa'ya geziye gidenleri taşıdığı öğrenilen Muhsin Ö. (51) idaresindeki 06 FL 644 plakalı Kartallar Gezi firmasına ait tur otobüsü, Eskişehir-Bursa karayolunun 3. kilometresinde yol kenarındaki ağaçlara çarptı.

11 ÖLÜ, 44 YARALI

Kazada 11 kişi yaşamını yitirdi, 44 kişi yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından kentteki hastanelere kaldırıldı.

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ve İl Emniyet Müdürü Engin Dinç kaza yerinde incelemelerde bulundu, yaralıları hastanede ziyaret etti.

"ŞOFÖR UYUDU" İDDİASI

Yolculardan Mustafa Mumcu, kendisinin kaza sırasında arka koltuklarda oturduğunu kaydetti.

"Ben en arkada oturuyordum." diyen Mumcu, "Şoförün arkasında oturan arkadaş görmüş. O da 'şoför uyudu, o hızla yalpalayıp ağaca vurdu.' diyor." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, kentteki hastanelerde tedavi altına alınan 44 yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAYAK GEZİSİNE GİDİYORLARDI

Gezinin Kartallar Eş Dost Turizm tarafından organize edildiği öğrenildi. Firma yetkililerinden alınan bilgiye göre otobüste 55 yolcu vardı. Tur firmasının 15 yıldır hizmet verdiği öğrenildi. Kaza yapan otobüsün aileleri Bursa Uludağ'a kayak yapmak amacıyla taşıdığı da bildirildi. Acenta sahibinin olay yerinde olduğu, kazada hayatını kaybedenlerin kimliklerinin belirlenme çalışmasının devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Özdemir Çakacak 3.Sayfa Güncel Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar? Ferit Şahenk kimdir? Ferit Şahenk zengin mi, serveti ne kadar? Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı ne zaman, saat kaçta? Aziz Yıldırım ne zaman basın açıklaması yapacak?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

500

Yorumlar (4)

kinci:

bunlar hep ülkenin çalışma saatleriyle kontrol yok hayvan gibi milleti çalıştırıyorlar sonuç iş kazası. devlet memurları hariç bu ülkenin calısma saatleri cok sorunlu keşke bi millet vekilinin çocugu ölseydi ozaman duzenleme gelirdi allah ölenlerin mekanını cennet eylesin ailelerinede sabır ihsan eylesin

4
1
yanıtYanıtla
ayni aciyi yasayan anne:

Trafikkazasina cezauygulanmkyorki katil soforlarkorkupta merhamete gelsin iki gun beles ekmek tati yapip dinleniyorlar ikigun sonra yola devam yanacak can varmi aglayacak ana varmi

1
0
yanıtYanıtla
ab ye:

dönere ambargo istiyoruz

1
0
yanıtYanıtla
POST:

toplu taşıma araçları bence ralli araçlarının içi gibi dizayn edilmeli

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title