Haberler

Zonguldak Kaçak Maden Ocağında Ölen Genç Maden İşçisi Toprağa Verildi

Kaçak maden ocağında ölen genç maden işçisi toprağa verildiZonguldak'ta, kaçak olarak işletilen maden ocağında meydana gelen göçükte yaşamını yitiren Taner Nasuhoğlu(19) gözyaşları içinde toprağa verildi.

Kaçak maden ocağında ölen genç maden işçisi toprağa verildi

Zonguldak'ta, kaçak olarak işletilen maden ocağında meydana gelen göçükte yaşamını yitiren Taner Nasuhoğlu(19) gözyaşları içinde toprağa verildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli ise tutuklandı.

Dün saat 03.00 sıralarında, Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde ruhsatsız işletildiği belirlenen maden ocağında göçük meydana geldi. Kömür ve taş yığınlarının altında kalan maden işçisi Taner Nasuhoğlu, diğer işçiler tarafından ocaktan çıkarıldı. Arkadaşları, yaralanan maden işçisini Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Taner Nasuhoğlu'nun yolda duran kalbi, doktorların müdahalesi sonucu yeniden çalıştırıldı. Yoğun bakımda ikinci kez kalbi duran Taner Nasuhoğlu, bu kez doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. 23 Mayıs'ta doğum günü olduğu öğrenilen Taner Nasuhoğlu'nun cenazesi, hastanede yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Taner Nasuhoğlu, Sapça Köyü'ndeki evinde alınan helallik sonrası köy camiine götürüldü. Güçlükle ayakta duran baba Bilal Nasuhoğlu taziyeleri kabul etti. Taner Nasuhoğlu'nun cenazesi, kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi.

MUHTAR: ZONGULDAK'IN KADERİ BU

Ölen gencin dayısı ve Sapça Köyü muhtarı Şenay Nasuhoğlu, yeğeninin geçen yıl liseden mezun olduktan sonra gündelik işlerde ve kaçak ocaklarda çalışmaya başladığını söyledi. Yeğeninin işsizlik nedeniyle kaçak ocağa girdiğini anlatan Şenay Nasuhoğlu, şöyle dedi:

"Günlük olarak 100 lira ve üstü alıyordu sanırım tam emin değilim. Zonguldak'ta alın yazısı mı diyeyim, ikinci bir iş sahası olmadığından yeterli iş imkanları bulamadığından tabi bunların bir bölümü şehir dışına çıkarak buralarda geçimini sağlamaya çalışıyorlar. İmkanı olmayanlar buradaki kaçak ocaklarda çalışıyor. Zonguldak'ın genelde kaderi bu diyelim. İnsan aile geçimini sağlayamadıktan sonra insanlar artık ölüm pahasına bile, yuvasını devam ettirebilmek için ailesini geçindirebilmek için zorunlu olarak da bu işlerden faydalanmak zorundalar. İş imkanı yok ne yapacak? Kimse inkar edemez. Zonguldak'ın kaderi bu."

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Jandarma ekipleri, kaçak ocağın sahibi oldukları değerlendirilen R.P. ve Ş.N.?yi gözaltına aldı. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Haberler

Bakmadan Geçme

KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title