Haberler

Yılmaz Öztürk'ün Ölümündeki Sır Görüntü Ortaya Çıktı

Güncelleme:

İstanbul'da 'polis merkezine saldırı' iddiasıyla polis tarafından öldürülen Yılmaz Öztürk'ün kamera kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlarda Öztürk'ün herhangi bir saldırısı gözükmüyor.

İstanbul Küçükarmutlu'da, geçen 20 Şubat'ta 'polis merkezine saldırı' iddiasıyla polis tarafından ateş açılarak öldürülen Yılmaz Öztürk'le ilgili kamera görüntüleri ortaya çıktı.

POLİS HAKKINDA DAVA AÇILMIŞTI

20 yaşındaki Yılmaz Öztürk, Fatih Sultan Mehmet Polis Merkezi'ne patlayıcı ile saldırıda bulunulduğu ve şüpheliler arasında olduğu iddiasıyla arkasından vurulmuştu. Polis Y.H. hakkında 12-16 yıl hapis istemiyle dava açılmıştı.

İddianamede, Öztürk'ün sakin şekilde evine yürüdüğü, üzerinden silah veya patlayıcı çıkmadığı, suç kaydının olmadığı anlatılmıştı. Dava dosyasına giren polis merkezi ve polis araçlarının kamera görüntülerine göre olay günü saat 19.14'te Park Sokak içinden polis merkesinin olduğu yöne doğru havaifişek atılıyor.

PATLAYICI ATTIĞINA DAİR BİR BULGUYA RASTLANMADI

Polis de biber gazıyla karşılık veriyor. Saat 22.51 ve 22.53'te iki kez havaifişek atılıyor. Saat 22.56'da sokakta beyaz ayakkabılı bir kişi koşarak ilerliyor. Başka kişi koşarak aracın önünden sola gidiyor. İddianamede bu kişinin Öztük olmadığı belirtiliyor. Saat 23.00'te Öztürk'ün yerde yattığı görülüyor. Görüntülere göre Öztürk'ün çevresinde patlayıcı attığına ilişkin bir bulguya rastlanmıyor.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fatih Sultan Mehmet 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

çok zorlamışlar:

ulan nerede gördünüz. Videoda hep olay sonrası görüntüler var. Adam kendi yanına mı atacak bombayı. Çok taraflı ve zorlama haber olmuş. 22 56 23 00 arasında 4 dakika var. Orası kayıp. NAsıl anlamış haberler orada bir şey olmadınğına ya hurriyet gaztesi?

16
2
yanıtYanıtla
gerçkler çıksın:

evet görüntüler çok net:):):) nasıl görmüşler:) Hurriyet se 10 dakika düşünün:)

11
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title