Haberler

Yavuz Bingöl'den Eleştirilere Tepki: Hayvansınız

Güncelleme:

AK Parti hükümetine övgüler dizen ünlü tükücü Yavuz Binböl, Twitter'da kendisine yöneltilen eleştirilere "hayvansınız" diyerek tepki gösterdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dün Tunceli Üniversitesi'ndeki programına katılan sanatçı Yavuz Bingöl, isminin neden "Yavuz" olduğunu açıkladı. Bingöl, Alevi anne babanın çocuğu olmasına rağmen isminin bilerek aşağılanmaması için 'Yavuz' konulduğunu söyledi.

AK PARTİ'Yİ ÖVMÜŞTÜ

Ünlü türkücü açıklamalarının devamında devamında "AK Parti hükümetinin Türkiye'nin kangrenleşmiş sorunlarıyla ilgili çok ciddi çözüm önerileri vardır. Barış sürecinde çok iyi bir yere geldik. Başbakan'ın dediği gibi çok iyi yere geleceğimize inanıyorum" dedi.

ELEŞTİRİLERE DAYANAMADI: HAYVANSINIZ

Tunceli'de AK Parti ile ilgili sözleri üzerine Yavuz Bingöl'ü eleştirenler bunun dozunu kaçırınca, ünlü sanatçı "Sizin gibi düşünmeyenlere gösterdiğiniz saygı kadar insansınız..!! Saygı göstermeyip hele bir de küfür ediyorsanız hayvansınız..!!" yanıtını verdi.

İşte Yavuz Bingöl'ün attığı o tweet;

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Yavuz Bingöl Ak Parti Twitter Güncel Haberler

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Bakmadan Geçme

Sık sık idrara çıkma neyin habercisi? Günde 10 kere idrara çıkmak normal mi? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı okulu nerede? Hababam Sınıfı oyuncuları kimler, konusu ne? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı konusu, oyuncuları ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı özeti! 2026 UEFA Avrupa Ligi nerede oynanacak? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Taş Kağıt Makas CANLI izle! KANAL D Taş Kağıt Makas 12. bölüm CANLI izleme linki! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 161. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Mehmed Ali Kağıtçı kimdir? Mehmed Ali Kağıtçı kaç yaşında, nereli? Mehmed Ali Kağıtçı hayatı ve biyografisi! Beşiktaş-Trabzonspor ZTK finali hakemi kim? Ziraat Türkiye Kupası final maçını kim yönetecek? Yaprak Dökümü'nde Cem neden öldü? Yaprak Dökümü'nde Cem karakterinin ölüm sebebi ne? 23 Mayıs Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 23 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 22 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

500

Yorumlar (51)

vay beee:

sendemi yalaka çıktın bürütüs.

11
20
yanıtYanıtla
yul:

yavuz beye bir sorum olacak ben de bir alevi olarak devlette vergi veriyorum ben ibadetimi cemevinde yapmak istiyorum bunu kabul etmiyorlar ikincisi hiç bu hûkûmette bir tane vali veyahut emniyet mûdûrû alevi gôrdûnmû berkin elvan polis tarafinda ôldûrûldû erdogan bu çocuga terôrist dedi ve de meydanlarda da annesini yuhulatti ama bir tûrlû el nusra ya iside son ana kadar terôrist demedi ve senin annen de babanda senin kadar korkakmiski adini yavuz koymuslar

16
14
yanıtYanıtla
e.kMobil-ANDROID:

kendisi, kendisi gibi düşünmeyenlere hayvan diyor çok saygılıymış

15
11
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

NE OLURSAN OL ONURSUZ OLMA!!! YAZ Bİ KENARA YAVUZ EFENDİ!!!

14
10
yanıtYanıtla
YURTTAŞ:

Ne diyelim, Sayın Bingöl kralcılıkta kraldan da ileri gitmiş. Bu kadarını da beklemzdik. . .

10
13
yanıtYanıtla
enis:

akp karşıtlarının ahlaki duruşlarını da terbiyelerini de çok iyi biliyoruz, eğer onlar gibi düşünmüyorsanız küfürün dibine batarsınız. . yapmayacakları pislik söylemeyecekleri söz yoktur. . . ahlaksızlar. .

14
8
yanıtYanıtla
Iron Man:

Ya bırak Yavuz Bingöl sen ve Kadir İnanır''dan yalakadan başka birşey olmaz.

9
12
yanıtYanıtla
teoman:

sende yalakasin dönek solcu firildak

13
8
yanıtYanıtla
HARUN:

Çok doğru söylemiş, üstüne diyecek söz yok

13
8
yanıtYanıtla
Yiğit TÜRKMobil-ANDROID:

akp rezaleti

10
11
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title