Haberler

Yaşadığımız Kente Karşı Sorumluluğumuz Var

Güncelleme:

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit Tenis Kulübü, KOTO heyeti ve Genç TÜMSİAD yönetimini ayrı ayrı kabul etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Tenis Kulübü Başkanı Metin Türedi ve yönetim kurulu, KOTO Başkanı H. İbrahim Keleş ve beraberindeki esnaf temsilcileri, Genç TÜMSİAD Gebze Şubesi yönetimiyle Gebze Muhtarlar Derneği yönetimini ayrı ayrı kabul etti. Büyükşehir olarak kente yararı dokunacak her projede STK'ların yanında olduklarını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ''Daha güzel, daha yaşanabilir Kocaeli için hepimiz taşın altına elimizi koyacağız. Yaşadığımız bu kente karşı sorumluluklarımız var'' dedi.

İZMİT TENİS KULÜBÜ ZİYARET

Kısa süre önce yapılan genel kurulda yeniden göreve getirilen İzmit Tenis Kulübü Başkanı Metin Türedi ile yönetim kurulu üyeleri Hasan Kırlı, Fuat Biçici, Figen Erturan, Şevket Yüce, Çetin Asıliskender, Önder Talu ve Erhan Güleryüz, Başkan Karaosmanoğlu'na konuk oldu. Kulüp başkanı Türedi ile yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir olarak kendilerine desteklerinden dolayı Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

7'DEN 70'E HERKESE SPOR

Türedi ile kulüp yöneticileri, tenisin Kocaeli'nde daha geniş kesimlere yayılması için çalıştıklarını ve bu çalışmalarında Başkan Karaosmanoğlu'ndan büyük destek gördüklerini söyledi. Kocaeli'nde 7'den 70'e herkesin spor yapması için yürüyüş yolları, spor alanları ve salonlar yaptıklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, kent genelinde yapılan çalışmalardan örnekler verdi.

KOTO HEYETİ ZİYARET

Kocaeli Ticaret Odası(KOTO) Başkanı Keleş ile birlikte odanın 13. meslek komitesinde yer alan esnaf temsilcileri Okan Oktay, İsmail Uslu, Aykut Uslu, Şemsettin Ceyhan, Hakan Tanta(KYÖD) ve Ayhan Varol(GKD), Başkan Karaosmanoğlu'na konuk oldu. Görüşmede Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın da hazır bulundu.

KENT ESNAFININ YANINDAYIZ

İzmit merkezdeki yürüyüş yolunun her iki tarafındaki caddede uygulanan park yasağının trafiği önemli ölçüde rahatlattığını dile getiren esnaf temsilcileri, kent içinde alışverişin canlanması için Başkan Karaosmanoğlu ile görüş alışverişinde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir olarak her zaman kent esnafının yanında olduklarını söyledi.

GENÇ TÜMSİAD ZİYARET

Genç TÜMSİAD Gebze Şubesi Başkanı M. Fatih Çıtak ile yönetim kurulu üyeleri Mustafa Akıncı, Emrah Özışık, Mehmet Ok, Süleyman Kundak ve Muhammed Yorulmaz, Büyükşehir'in Gebze'deki hizmet binasında Başkan Karaosmanoğlu'na konuk oldu. Ziyarette şube başkanı Çıtak ile yönetim kurulundaki genç iş adamları, Başkan Karaosmanoğlu'na kendilerini tanıttı ve faaliyet alanları hakkında bilgi verdi.

GENÇ GİRİŞİMCİ VE İŞ ADAMLARI

Gençlerin girişimcilik ruhunun desteklenmesi gerektiğini, merkezi hükümetin ve ilgili bakanlıkların bununla ilgili önemli adımlar attığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Gençlerin girişimcilikle ilgilenmesi, iş adamlığına adım atması çok önemli. Çalışmalarınıza bereket ve başarılar diliyorum. Türkiye'de geleceğin en başarılı iş adamlarının aranızdan çıkacağına inanıyorum. Gebze'ye güzel hizmetler yaptık, sizlerin de bu hizmetlere sahip çıkacağınızı biliyorum'' ifadesini kullandı.

GEBZE MUHTARLAR DERNEĞİ ZİYARET

Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret edenler arasında Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Uçar ile muhtarlar Fecri Elmas, Davut Kabaca, Necati Özyurt, Vahit Korkmaz, Sezai Kuyucu, Mehmet Durak ve Ali Coşkun da yer aldı. Büyükşehir'in Gebze'nin köylerine olan hizmetlerinden dolayı Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür eden dernek başkanı Uçar ile muhtarlar, bir süre önce yaşanan fırtınada hasar gören seralarla ilgili de bilgi aktardı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title