Haberler

Yalıkavak'ta Çöp Temizliği

Bodrum'da gazeteci Yonca Tokbaş'ın girişimleriyle başlatılan 'Çevre temizliği farkındalık etkinliği' kapsamında Yalıkavak Mahallesi'nde Kızılburun Caddesi'ndeki 3 kilometrelik alana atılı çöpler toplandı.

Bodrum'da gazeteci Yonca Tokbaş'ın girişimleriyle başlatılan 'Çevre temizliği farkındalık etkinliği' kapsamında Yalıkavak Mahallesi'nde Kızılburun Caddesi'ndeki 3 kilometrelik alana atılı çöpler toplandı. Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon ve eşinin de aralarında bulunduğu etkinliğe belediye, çeşitli işletmelerin çalışanları ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, üç saatlik çalışmada iki kamyon dolusu çöp toplandı.

Gazeteci Yonca Tokbaş'ın öncülüğünde Yalıkavak Mahallesi'nde Kızılburun Caddesi'ndeki 3 kilometrelik alanda çevre temizliği yapıldı. Bodrum Belediyesi Başkanı Mehmet Kocadon, eşi Hülya Kocadon, Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekibi, Palmarina Bodrum gönüllü ekibi, Palmalife Bodrum Resort gönüllü ekibi ile vatandaşlar etkinliğe katıldı. Yaklaşık 100 kişilik ekip, yol kenarına atılan evsel atıkları topladı. Çoğunlukta pet ve cam şişelerin toplandığı etkinlik üç saat sürerken; iki kamyon dolusu çöp çıktı. Çevredeki siteler, çöp konusunda uyarıldı.

ÇÖP TORBALARININ AĞZINI İYİ BAĞLAYIN

Çöp torbalarının ağzının bağlanmamasından yakınan gazeteci Yonca Tokbaş, "Ben bu çöpleri toplamıyorsam, benim pisliğimi toplarken zorlanıyorsam, benim umursamadığım çöpü bir başkası nasıl toplayacak? Bundan yola çıkarak, bir yazı yazdım. Başkan Kocadon benimle iletişime geçti. Birlikte bu etkinliği organize ettik. Oldukça fazla katılım oldu" dedi.

BAŞKAN YAZIN ARTAN NÜFUSA DİKKATİ ÇEKTİ

Yazın ilçede yaşanan nüfus artışına dikkati çeken Başkan Kocadon, "İnsanların eleştirmesi kolay. Bu çöpleri de kendimizin attığını unutmamalıyız. Arkadaşlarımız 24 saat görev yapsa da nüfus düzensiz. 160 bin nüfus yazın 1 milyon 200 bin kişiye yükseliyor. Tatile gelen halkımıza, başka Bodrum'un olmadığı hatırlatmalıyız. Atılan her çöpün mutlaka bir gün rahatsız edeceği unutulmamalı. Bodrum'u kirletip gitmek marifet değil. Kirlettiğimiz doğa bir gün bizi kirletecek. Kolay yol seçmezsek, bu gün bu manzarayla karşılaşmayız" dedi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kocadon Yonca Tokbaş Bodrum Politika Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title