Haberler

World Finance, Akbank'ı "Türkiye'nin En İyi Bankası" Seçti

Güncelleme:

Akbank Genel Müdürü Binbaşgil "Art arda kazandığımız ödüllere, World Finance dergisi tarafından verilen 'Türkiye'nin En İyi Bankası' ödülünü de ekledik." dedi.

Akbank, World Finance dergisi tarafından verilen Bankacılık Ödülleri'nde " Türkiye'nin En İyi Bankası" ödülünü kazandı.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, dünyanın önde gelen yayınlarından World Finance tarafından her sene verilen ve bankacılık sektörünün seçkin ödüllerinden biri olarak kabul edilen Bankacılık Ödülleri'nde (Banking Awards) Akbank, "Türkiye'nin En İyi Bankası" seçildi.

World Finance'ın ödülü, Akbank'ın 2014 yılında uluslararası alanda kazandığı dördüncü "Türkiye'nin En İyi Bankası" ödülü oldu. Akbank, bu yıl Euromoney, Global Finance ve EMEA Finance tarafından da "Türkiye'nin En İyi Bankası" seçilmişti.

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, konuya ilişkin değerlendirmesinde, dünyanın önde gelen kuruluşlarının Akbank'ın başarılarını takdir etmeyi sürdürdüğünü kaydetti.

Art arda kazandıkları ödüllere World Finance dergisi tarafından verilen "Türkiye'nin En İyi Bankası" ödülünü de eklediklerini belirten Binbaşgil, "Bu önemli ödül, yayının okuyucuları tarafından verildiği için bizim için ayrı bir gurur vesilesi" dedi.

Binbaşgil, temel bankacılık ürün ve hizmetlerinin hemen hemen hepsinde büyüme kaydettiklerini vurgulayarak, "Bu büyümeyi karlılık içinde risklerimizi de çok iyi yönetmeyi sürdürerek, sağlıklı bir şekilde gerçekleştirdik. Bu faktörler farklı ödül platformlarında başarılarımızı destekliyor. Çalışanlarımız, müşterilerimiz ve hissedarlarımızın destekleri bizi daha iyiyi başarma yönünde teşvik ediyor" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Hakan Binbaşgil Türkiye Akbank Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title