Haberler

Van'daki Otobüs Kazasının Ardından

Van'ın Muradiye İlçesinde Önceki Gece Meydana Gelen Trafik Kazasında Yaralanan İran Uyruklu 43 Vatandaş ile Hayatını Kaybeden 3 Kişinin Cenazeleri, Ambulans ve Otobüsle Ülkelerine Gönderildi.

Van'ın Muradiye ilçesinde önceki gece meydana gelen trafik kazasında yaralanan İran uyruklu 43 vatandaş ile hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri, ambulans ve otobüsle ülkelerine gönderildi.

Alınan bilgilere göre, Muradiye ilçesinin Alkasnak köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında yaralanan 43 İranlı, Van'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmıştı. Sağlık durumları iyiye giden yaralıdan 6'sı ambulansla, diğerleri ise yolcu otobüsü ile polis eskortu eşliğinde Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Gürbulak Sınır Kapısı'na gitmek üzere Van'dan ayrıldı. Kazada hayatını kaybeden 3 İranlı vatandaşın cenazelerin ise yaralıları taşıyan aynı otobüsle İran'a gönderildiği öğrenildi.

(ŞAK-MET-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title