Haberler

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Derecik'te ziyaretlerde bulundu

Güncelleme:

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Derecik ilçesinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Derecik ilçesinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Çelik, beraberinde Mülkiye Müfettişleri İlker Özerk Özcan ve Soner Zeybek, Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu ve İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz ile Şehit Piyade Er Mutlu Saydam Hudut Karakol Komutanlığını ziyaret etti.

Komutanlardan çalışmalar hakkında bilgi alan Çelik, askeri personele çalışmalarında başarı diledi.

Beraberindekilerle Derecik Gümrük Kapısına geçen Çelik, burada incelemelerde bulundu, vatandaşların taleplerini dinledi.

Kaymakam Abdulkadir Işık'ı makamında ziyaret ederek kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Çelik, daha sonra Umurlu İlk ve Ortaokulundaki öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Yeni yapılan yüzme havuzu ve ilçe stadında inceleme yapan Çelik, daha sonra İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Zülfü Eren Can'ı ve ilçe şehitliğini ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Çelik Derecik Hakkari Güvenlik Politika Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
title