Haberler

Vali Akbıyık, şehit aileleri ve gazilerle yemekte bir araya geldi

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle şehit aileleri ve gazilerle yemekte bir araya geldi.

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle şehit aileleri ve gazilerle yemekte bir araya geldi.

Valilik tarafından ordu evinde düzenlenen yemeğe; Vali İdris Akbıyık, Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Ahmet Aşık, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Duygu Demirayak Durmaz, vali yardımcıları İdris Koç ve Aziz Gölbaşı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk,

İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Hakkari İl Temsilcisi İbrahim Adıyaman, Hakkari Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdurrahman Er, Hakkari Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Emrullah Kaya, Hakkari Güvenlik Kurucu Derneği Başkanı Sadi Özatak, kamu kurum ve kuruluş amirleri, askeri personel, polis memurları ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Burada konuşan Vali İdris Akbyık, "Bugün vatan için, millet için şehit olanlara rahmet diliyorum, yaralılara ise uzun ömürler ve sağlıklı bir hayat diliyorum. Biz her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız" dedi.

Vali Akbıyık, 91 yaşındaki Kore Gazisi Yusuf Kaya'ya törende beraber çektirdiği çerçeveli fotoğrafını hediye etti. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

19 Eylül Gaziler Günü Hakkari Haberler

Bakmadan Geçme

KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı?
title