Haberler

Uludağ'ın eteklerinde orman yangını: Havadan ve karadan müdahale devam ediyor

Güncelleme:

Bursa'da Uludağ'ın eteklerinde bulunan Balaban mevkiindeki ormanlık alanda başlayan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yıldırım ilçesi Uludağ'ın eteklerindeki Balaban mevkiinde dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye ve orman ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile Orman Bölge Müdürlüğüne ait ekipler gelerek alevlere müdahale etti. Helikopterle alevlere havadan müdahale edilirken Karapınar'daki gölden su alması vatandaşların kameralarına yansıdı. Ayrıca ekiplerin haricinde vatandaşlar da alevleri söndürmek için canla başla çalışıyor.

Uludağ'ın eteklerinde orman yangını: Havadan ve karadan müdahale devam ediyor

BURSA - Bursa'da Uludağ'ın eteklerinde bulunan Balaban mevkiindeki ormanlık alanda başlayan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Yıldırım ilçesi Uludağ'ın eteklerindeki Balaban mevkiinde dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye ve orman ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile Orman Bölge Müdürlüğüne ait ekipler gelerek alevlere müdahale etti. Helikopterle alevlere havadan müdahale edilirken Karapınar'daki gölden su alması vatandaşların kameralarına yansıdı.

Ayrıca ekiplerin haricinde vatandaşlar da alevleri söndürmek için canla başla çalışıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orman Yangını Yıldırım İtfaiye Balaban Uludağ Bursa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title