Haberler

Ukraynalı yolcu Antalya uçağının kanadına oturduUçağın kanadında güneşlendi

Güncelleme:

- Ukraynalı yolcu Antalya uçağının kanadına oturdu Uçağın kanadında güneşlendi Ukrayna'nın başkenti Kiev'den Antalya'ya hareket edecek olan uçağa binen yolcu acil çıkış kapısını açıp uçağın kanadına oturdu.

- Ukraynalı yolcu Antalya uçağının kanadına oturdu

Uçağın kanadında güneşlendi

KİEV - Ukrayna'nın başkenti Kiev'den Antalya'ya hareket edecek olan uçağa binen yolcu acil çıkış kapısını açıp uçağın kanadına oturdu.

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bulunan Boryspil Uluslararası Havaalanı'nda dün kalkış için hazırlanan uçakta yaşanan ilginç olay akıllara durgunluk verdi. Kiev'den Antalya'ya hareket etmek için hazırlanan uçağa yolcular alındı. Ukrayna Hava Yolları'na ait yolcu uçağına binen yolcular koltuklarına oturduktan sonra ilginç bir an yaşandı. Acil çıkış kapısı yanına eşi ve çocukları ile oturan kadın, bir anda kapıyı açarak uçağın kanadına yürüdü. Bu sırada uçaktakiler ne olduğunu anlamaya çalışırken kadın yolcu, uçağın kanadına oturarak beklemeye başladı. Bir süre sonra hostesler kadına uçağa geri dönmesi konusunda uyarılarda bulundu. Kadın uçağın kanadından kalkarak geri döndü. Bu sırada güvenlik birimleri uçağa giderek kadını uçaktan indirerek gözaltına aldı.

Kadın yolcu ifadesinde güneşlenmek için uçağın kanadına oturduğunu söyleyerek, başka bir neden açıklamadı. İsmi açıklanmayan kadın yolcuya yapılan alkol ve uyuşturucu testlerinin negatif çıktığı açıklandı. Havayolu şirketi ise, yolcunun bir daha havayolu şirketiyle seyahat etmemesi için 'kara listeye' alındığını bildirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Ukrayna Kiev Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oldu

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oldu

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Bakmadan Geçme

Bitcoine, kripto paraya vergi gelecek mi? Borsaya vergi gelecek mi? Borsa gelirleri vergilendirilecek mi? #129297 Giovanni van Bronckhorst kimdir, hangi takımları çalıştırdı? Beşiktaş yeni Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst kimdir? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim oldu? SON DAKİKA Beşiktaş teknik direktörü belli oldu İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 5 Haziran Çarşamba İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? 6 Haziran Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? #129300 Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 5 Haziran Çarşamba 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 5 Haziran Çarşamba Survivor'da kim kazandı? Sandık Kokusu 26. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kuruluş Osman 164. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Yetenekli Bay Cage filmi oyuncuları kim, konusu ne? Yetenekli Bay Cage filmi ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ne zaman, nerede çekildi?
Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title