Haberler

Ukrayna'dan Polonya'ya yaya olarak gelen siviller, Medyka sınır kapısında kurulan çadırlarda zaruri ihtiyaçlarını gideriyorlar

Güncelleme:

Sivil Toplum Kuruluşu tarafından kurulan çadır görüntüleri Ukrayna'dan gelen siviller için hazırlanan yemek görüntüleri Ukraynalı sivillerin beraberinde getirdikleri evcil hayvan görüntüleri Ukraynalı sivillerden genel ve detay görüntüler Ukrayna'dan Polonya'ya yaya olarak gelen siviller,...

Sivil Toplum Kuruluşu tarafından kurulan çadır görüntüleri

Ukrayna'dan gelen siviller için hazırlanan yemek görüntüleri

Ukraynalı sivillerin beraberinde getirdikleri evcil hayvan görüntüleri

Ukraynalı sivillerden genel ve detay görüntüler Ukrayna'dan Polonya'ya yaya olarak gelen siviller, Medyka sınır kapısında kurulan çadırlarda bir süre bekletildikten sonra, otobüsler ile geçici konaklama merkezlerine götürülüyorlar. Bekletildikleri zaman içerisinde Sivil Toplum Kuruluşları'nın kurdukları çadırlardan su, gıda, giyecek ve beraberinde getirdikleri evcil hayvanlar için mama yardımı alıyorlar.

Kaynak: AA / Güncel

Ukrayna Polonya Güncel Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar? Ferit Şahenk kimdir? Ferit Şahenk zengin mi, serveti ne kadar?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title