Haberler

Hakan Tütüncü, Samani'nin Kızının Nikahını Kıydı

Güncelleme:

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani'nin kızı Betül Samani ile Cengiz Gökay çiftinin nikahını kıydı.

Antalya Kültür Parkı içerisindeki Cam Piramit'te düzenlenen nikah törenine, aralarında milletvekillerinin, belediye başkanlarının, meclis üyelerinin, kamu kurumlarının bürokratlarının, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin, Ak Parti il, ilçe teşkilatlarının yönetim, kadın ve gençlik kolları üyelerinin bulunduğu kalabalık bir misafir topluluğu katıldı.

Betül Samani ile Cengiz Gökay çiftinin nikah şahitliğini ise Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, eski Milli Savunma Bakanı ve Antalya Milletvekili Vecdi Gönül, Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, Ak Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, Ak Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse'nin de yer aldığı 7 isim yaptı.

Çiftin nikahını kıyan Başkan Hakan Tütüncü, evlilik cüzdanını, çifte vermesi için Antalya Milletvekili Vecdi Gönül'e takdim etti. Gönül de en iyi kadınlar saklar gerekçesiyle evlilik cüzdanını, Betül Samani'ye verdi. Vecdi Gönül, mutluluklar dilediği çifte, evliliklerinin bir ömür boyu sürmesi için birbirlerine sevgide, saygıda kusur etmemelerini nasihat etti.

Nikah töreninden sonra bir konuşma yapan Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, mutluluklarını paylaştıkları için davetlilere teşekkür etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bir çok Ak Parti Milletvekili de nikah törenine kutlama mesajı gönderdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Samani Hakan Tütüncü Ak Parti Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title