Haberler

Türkiye-Almanya: 1-1 (U-18 Dostluk Turnuvası)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen U-18 Milli Takımlar Dostluk Turnuvası'nda Türkiye ile Almanya 1-1 berabere kaldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen U-18 Milli Takımlar Dostluk Turnuvası'nda Türkiye ile Almanya 1-1 berabere kaldı.

Türkiye, Almanya, Hollanda ve Çek Cumhuriyeti'nin U-18 milli takımlarının katıldığı Antalya'nın Manavgat İlçesi'ndeki Emirhan Spor Kompleksi'nde düzenlenen turnuvada, Türkiye, son maçında Almanya ile karşılaştı. Karşılaşmayı Cihan Burgan, Abdullah Uğur Sarı ve Serdar Soydan hakem üçlüsü yönetti. Teknik direktörlüğünü Mehmet Hacıoğlu'nun yaptığı U-18 Milli Takımı; Tarık Çetin, Sabit Hakan Yılmaz, Ali Berkin Şenol, Muhammed Samet Karakoç, Savaş Polat, Gökhan Göksu, Tuncay Kılıç, Hayrullah Alıcı, Hasan Kuruçay, Gökhan Kardeş ve Abdullah Balıkçı ilk 11'iyle sahaya çıktı.

Türkiye, 42'nci dakikada Sabit Hakan Yılmaz'ın golüyle ilk yarıyı 1-0 üstün tamamladı. Maçın ikinci yarısında üst üste atak geliştiren Almanya, 88'inci dakikada Enir Bunjaki'nin golüyle skoru 1-1'e getirdi. Başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi.

Almanya bu sonuçla puanını 7'ye yükselterek dostluk turnuvasının 1'incisi oldu. Türkiye ise turnuvayı 5 puanla 2'nci tamamladı. Turnuva, ikinci yarısı oynanan 1 puanlı Hollanda ile henüz puanı bulunmayan Çek Cumhuriyeti maçıyla sona erecek. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çek Cumhuriyeti Hollanda Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title