Haberler

Türk Ressamın Eserleri Çin'de Görücüye Çıktı

Ressam Devrim Erbil’in eserlerinden oluşan resim sergisi, Pekin’de Çinli sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Ressam Devrim Erbil'in eserlerinden oluşan resim sergisi, Pekin'de Çinli sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

2018 Türkiye Turizm Yılı kapsamında Çin'in başkenti Pekin'de düzenlenen sergide, ünlü sanatçının İstanbul konulu resimleri yer alıyor. Serginin açılışında Türkiye'nin Pekin Büyükelçisi Abdülkadir Emin Önen'in yanı sıra, farklı ülkelerin diplomatik misyon temsilcileri ile Çinli sanatseverler hazır bulundu. 81 yaşındaki Erbil ise sağlık durumu nedeniyle açılışa katılamadı. Açılışta konuşan Pekin Büyükelçisi Önen, Türkiye'de çağdaş sanatın önde gelen isimlerinden Devrim Erbil'in sergisinin, Çin'de Türkiye Turizm Yılı kapsamında düzenlenen bir dizi sanat etkinliğinden biri olduğunu ifade etti. Büyükelçi Önen, konuşmasında tüm konukları Pekin'de 17 Nisan'da yapılacak ve Anadolu Ateşi'nin de bir gösteri düzenleyeceği turizm yılı gala gecesine davet ettiğini sözlerine ekledi.

Güzel sanatların birçok dalında 60 yıldan fazla süredir sayısız eser veren ve aynı zamanda Devlet Sanatçısı unvanına da sahip Erbil'in yaklaşık 30 resminin bulunduğu sergi, Wangfujing The Peninsula Otel'de bir ay boyunca ziyaret edilebilecek. - PEKİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Devrim Erbil Türkiye Pekin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title