Haberler

Tika ve Sena Vakfı Uganda'da 4. Dikiş Nakış Kursunu Açtı

- TİKA ve SENA Vakfı Ugan'da 4. dikiş nakış kursunu açtıKAMPALA - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı ve Uganda SENA Vakfı tarafından yürütülen ortak proje kapsamında Ugan'da 4 dikiş nakış kursu açıldı.

- TİKA ve SENA Vakfı Ugan'da 4. dikiş nakış kursunu açtı

KAMPALA - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı ve Uganda SENA Vakfı tarafından yürütülen ortak proje kapsamında Ugan'da 4 dikiş nakış kursu açıldı.

TİKA ve Uganda SENA Vakfı tarafından yürütülen Ugandalı kadınların iş hayatına istihdamına destek olmak amacıyla yürütülen ortak proje kapsamında, Uganda'nın başkenti Kampala'da 4. dikiş nakış kursu açıldı.

Kursun açılış konuşmasını yapan Uganda Müftüsü ve Uganda'nın dini lideri Şeyh Shaban Mubajje, TİKA ve Sena Vakfı ile Türk halkına yardımlarından ve gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür etti. Mubajje, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Somali ve Bangladeş'e yönelik tutumunu takip ettiğini, her zaman yoksulların yanında olduğunu ifade ederek Erdoğan için dua etti.

Mubajje, aynı zamanda ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararından dolayı tüm destekçileri sorumlu tuttuğunu belirterek, bu konuda ortak bir tutum gösterilmesi yönünde Arap dünyasına çağrıda bulundu.

Açılış törenine Diyanet Vakfı temsilcileri ve Türkiye'nin Kampala Büyükelçiliği Din İşleri Müşaviri Lokman Arslan, TİKA yetkilileri, SENA Vakfı Başkanı Hüseyin Belet, vakfın Eğitim Bölümü Başkanı Mehmet Asım Tunç katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title