Haberler

Telgraflar Karışınca...

Tarih kongresinde düğün tebriki okununca kahkaha tufanı koptu.

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde düzenlenen 'Geçmişten Günümüze Yenişehir' isimli sempozyumunda telgraf krizi yaşandı. Tarih kongresine PTT görevlileri tarafından yanlışlıkla getirilen düğün tebrikinin sunucu tarafından yanlışlıkla okunması herkesi güldürdü.

Yenişehir Belediyesi tarafından bu sene ilk defa düzenlenen 'Geçmişten Günümüze Yenişehir' isimli kongrede 3 gün boyunca ilçenin tarihi kimliği hakkında bilgiler verilecek. Alanında uzman akademisyenlerin konuşmacı olarak katılacağı sempozyumun ilk günü, protokolün açılış konuşmalarının yapılmasıyla başladı. Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, UÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek ve diğer protokol üyeleri birer konuşma yaptı. Ardından program, bakan ve milletvekillerin gönderdiği telgrafların okunmasıyla devam etti.

GÜLDÜREN TELGRAF

Program sunucusunun, telgraflar arasına karışan bir tebrik mesajını okuması herkesi güldürdü. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in telgrafının ardından AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu'nun 'Sezen ve Yavuz' isimli gençlerin evlilikleri için gönderdiği telgrafın okunması sempozyuma katılanları kahkahaya boğdu. "Daha önce planlanan çalışmalarımdan dolayı bu mutlu gününüzde yanında olamayacağımdan dolayı üzgünüm. Sezen ve Yavuz çiftini kutlarım" yazan mesajı okuduktan sonra hata olduğunu anlayan sunucu, özür dileyerek Milletvekili İsmet Su'yu konuşma yapmak için kürsüye çağırdı. PTT'nin yanlışlıkla düğün telgrafını konferansa gönderdiği öğrenildi.

YUSUF SERKAN YILMAZ-ŞÜKRÜ FIRAT

BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title