Haberler

Spor Yapmak İçin En Önemlisi 'Zihinsel Başlangıç'

Güncelleme:

Ebru Karaduman, pekçok kişi spora başlayamamak konusunda bahanelere sığınsa da zihinsel olarak kendimizi bu başlangıca hazırlamanın önemli olduğunu söyledi.

Spor sağlığımız için büyük önem taşıyor. Sağlıklı yaşam için sporun olmazsa olmaz olduğunu belirten Herbalife Türkiye Spor Danışmanı Ebru Karaduman, pekçok kişi spora başlayamamak konusunda bahanelere sığınsa da zihinsel olarak kendimizi bu başlangıca hazırlamanın önemli olduğunu söyledi.

Sporun faydalarının saymakla bitmeyeceğini belirten Herbalife Türkiye Spor Danışmanı Ebru Karaduman, spor yapmanın sadece vücudumuzun güzel görünmesini değil aynı zamanda vücut direncimizi artırmayı ve ileriki yaşlarda karşılaşabileceğimiz olası sorunlara karşı tedbirlerimizi de almamızı sağlayacağını dile getirdi.

Ebru Karaduman; "Bu yüzden en önemlisi zihinsel olarak kendinizi bu başlangıca hazırlamanız. Çünkü spor konusunda elinizdeki en büyük iki kaynağımız beynimiz ve bedenimiz. Beyninizin istediği ve bedeninizin onun komutlarına uyduğu her yerde sporla dolu bir yaşam sürebilirsiniz"dedi.

Spor yapmamak için bahaneniz yok!

Herkesin farklı olduğunu ve farklı alışkanlıkları olduğunu belirten Karaduman, kimi insan sporsuz yaşayamazken, kimisinin spor yapmamak için binbir çeşit bahane bulabildiğini, kimisinin ise gerçekten spora vakit ayırabilmek için elinden geleni yaptığını ifade etti.

Spor yapmamak için en çok söylenen bahaneleri; 'spor yapmaya zamanın kalmıyor', 'spora gitmek için o kadar trafikte kalmak istemiyorum' ve 'spor yapmak istiyorum ama bütçem elvermiyor' şeklinde sıralayan Ebru Karaduman, oysa hiçbir bahanenin spor yapmaya engel olmadığını belirtti.

Kendinize yetecek 'kaliteli spor' zamanını ayırın

Ebru Karaduman, temposu sürekli artan günlük koşuşturma içinde, spor için gerekli zamanı ayırmak için daha çok gayret göstermemiz gerektiğini vurguladı.

Harekete geçmek için 3 ipucu

Aktif yaşam ile zinde kalmanın mümkün olduğunu belirten Ebru Karaduman, harekete geçmek için gündelik yaşamınızın kolaylıkla parçası olabilecek şu ipuçlarını paylaştı:

· Ofiste masa başında çalışırken, basit esneme egzersizleri yapabilirsiniz. Bu sayede boyun ve sırt ağrıları ile karşılaşma ihtimaliniz büyük oranda azalacaktır.

· Kısa mesafelerde araba kullanmak yerine, tempolu yürüyüş yapmayı hatta bisiklet kullanmayı tercih edebilirsiniz. Bu sayede hem ulaşımızını sağlar hem de vücudun günlük ihtiyacı olan ter atımını yapmış olursunuz.

· Bacak bölgenizi çalıştırmak için en etkili günlük egzersiziniz, asansör yerine merdivenleri kullanmak olabilir.

Herbalife Hakkında:

1980 yılında ABD'de Mark Hughes tarafından kurulan Herbalife International, hisseleri New York Borsası'nda (NYSE) işlem gören, dünyanın en büyük global ağ pazarlama şirketlerinden biridir. Herbalife International, bilimsel olarak tasarlanmış, kilo kontrolü, gıda takviyesi ve kişisel bakım ürünleri perakende satışını, dünya çapında 80'den fazla ülkede, çok geniş bir bağımsız distribütör ağı aracılığı ile gerçekleştirmektedir.

Türkiye'deki faaliyetlerine Mart 1998'de başlayan Herbalife, doğrudan satış yöntemi ile satış yapmaktadır. Herbalife İç ve Dış Beslenme Ürünleri, Herbalife Beslenme Enstitüsü ve Bilimsel Danışma Kurulu'ndaki Nobel Ödüllü Bilim adamlarının ortak çalışmaları sonucunda tüketime sunulmaktadır. Herbalife, dinamik satış ağı ve muhteşem ürünleri ile bulunduğu tüm ülkelerde insanların yaşam kalitesini yükseltmeye yardımcı olmaktadır.

Herbalife, Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun resmi beslenme sponsorudur.

Türk Kalp Vakfı, Herbalife ürünlerini desteklemektedir.

Herbalife ürünleri, Herbalife Bağımsız Distribütörleri aracılığı ile satın alınabilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title