Haberler

Sosyal Market'e Destek Büyüyor

Güncelleme:

Beyoğlu'ndaki ihtiyaç sahiplerine hizmet veren Sosyal Market'e destek giderek artıyor.

Beyoğlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten Market'e hayırsever şahıs ve firmalardan adeta bağış yağıyor. İhtiyaç sahiplerine gerçek alışveriş keyfi yaşatmak üzere tasarlanan ve paranın geçmediği Sosyal Market, bağışları sadece ürün bazında kabul ediyor.

Başta Carrefoursa, Kombassan, İttifak Holding, Konya Şeker, Hayat Kimya, LCWaikiki, Güllüoğlu (Nadir Güllü), Pınar Süt Ürünleri, Beşler, Filo Ayakkabı (Ziylan Mağazacılık) olmak üzere "sıfır" ürün bağışında bulunan yüzün üzerindeki firma ve şahıslara teşekkür eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan şunları söyledi;

Başkan'dan teşekkür

"Bu firmalarımızın desteğiyle sistemimize kayıtlı 20 bin kişinin yiyecek, içecek, giyecek ve temizlik ihtiyaçları marketimizin raflarından karşılanıyor. Sosyal Market bu noktada bağışçı firmalar için de çözüm ortağı oluyor. Firmalarımız, bağışladıkları ürünleri maliyet bedeli üzerinden fatura ederek 251 no'lu Gelirler Vergisi tebliği doğrultusunda gider olarak gösterebiliyor. Bağışlar konusunda çok hassas olduğumuz için tamamen şeffaf bir uygulama yürütüyoruz. Alınan bağış ürünleri sisteme girilip tek tek barkodlanıyor ve bu sayede ürün takibi yapılabiliyor. Böylece bağışçılarımız, kendilerine gönderilen periyodik listelerde ürünlerinin hangi tarihte kimlere ulaştığını rahatlıkla görebiliyorlar."

Demircan açıklamasını "Beyoğlu Belediyesi Sosyal Market'e katkıda bulunan kişi ve kuruluşlara çok teşekkür ediyor, diğer hayırsever şahıs ve firmalarımıza da bu büyük aileye katılmaları için davette bulunuyorum" diyerek tamamladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu Belediyesi Carrefoursa Kombassan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title