Haberler

Ukrayna'nın Odessa kentinde yaralı askerlerin sayısı arttı, "hastanede tedavi gören tüm hastalar taburcu edilecek"

Güncelleme:

Ukrayna'nın Odessa kentinde yaralı askerlerin sayısı arttı, "hastanede tedavi gören tüm hastalar taburcu edilecek" Odessa'dan taburcu edilen hastalar Edirne'ye getiriliyor Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş sebebiyle Odessa kentinde yaralı askerlerden dolayı daha önce hastanede tedavi...

Ukrayna'nın Odessa kentinde yaralı askerlerin sayısı arttı, "hastanede tedavi gören tüm hastalar taburcu edilecek"

Odessa'dan taburcu edilen hastalar Edirne'ye getiriliyor

EDİRNE - Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş sebebiyle Odessa kentinde yaralı askerlerden dolayı daha önce hastanede tedavi gören hastalar taburcu ediliyor.

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş nedeniyle Odessa kentinde yaralanan askerlerin tedavisi giderilmesi için hastanede tedavi gören diğer hastalar taburcu ediliyor.

Taburcu olduktan sonra Türkiye'ye otobüs ile Hamzabeyli Sınır Kapsında giriş yapan Mahire Memedov hastanede yoğun bakımda tedavi gördüğünü ve Odessa kentinde çok sayıdaki yaralı askerlerden dolayı taburcu edilmek zorunda kaldığını söyledi. Memedov, "Türkiye'ye gelmeme yardımcı olan bütün yetkililere çok teşekkür ederim. Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

Annesinin yoğum bakımda tedavi gördüğünü belirten Arife Duman, "Annem çok ağır hasta olduğu için hastanenin yoğun bakım kısmında yatıyordu. Annemi alabilmek için hastaneyle konuştum ve ben hastaneye geldiğimde bana siz almasanız bile biz bütün hastaları taburcu edecektik dediler. Hastaneye yaralı askerler getirildiğinden dolayı bütün yatalak hastalar taburcu edildi. Annem hastalığı nedeniyle yolculuk çok zor geçti bizim için. Romanya'da -12 derecede soğukla feribotla geldik. Orada da bize yardıma koştular annemi indirip taşıdılar. Türk konsolosluğu çadır kurmuş bir vaziyette bizi bekliyordu. Orada da çok yardımcı oldular şükürler olsun artık buradayız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hamzabeyli Sınır Kapısı Ukrayna Türkiye Rusya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title