Haberler

Sinop'ta polisler tarafından çocuklara yönelik etkinlik düzenlendi

Güncelleme:

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinlikte ip atlama, yüz boyama ve voleybol gibi aktiviteler yapıldı. Ayrıca, çocuklar bahçe bitkileri yetiştiriciliği kursu aldı ve menekşe ekimi gerçekleştirildi. Etkinliğe İl Emniyet Müdürü, İl Tarım ve Orman Müdürü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili de katıldı.

Sinop'ta İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ekiplerince Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Sitesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklara yönelik ip atlama, yüz boyama ve voleybol gibi aktiviteler yapıldı.

Etkinlikte ayrıca, "Mutlu Şehirde Polisimle Güvendeyim Projesi" kapsamında bahçe bitkileri yetiştiriciliği kursu alan çocukların ürün yetiştirdikleri seralar gezilerek, menekşe ekimi gerçekleştirildi.

Etkinliğe İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner, İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Önlem, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Ercan Okur ile emniyet personeli katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Voleybol Bahçe Sinop Etkinlikler Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title