Haberler

Sinan Çetin'in Oğlu: Cahil Yobazlar...

Güncelleme:

Yönetmen Sinan Çetin'in emlakçı oğlu Rüzgar Çetin, Emek Sineması'nın yıkılmaması için eylem yapan ünlülere "Cahil yobazlar" dedi.

Yönetmen Sinan Çetin’in emlakçı oğlu Rüzgar Çetin'in "Emek Sineması"nın yıkılmaması için eylem yapan ünlüler için, Instagram'a yüklediği 'yeni Emek Sineması binası' fotoğrafının altına yazdığı "Cahil yobazlar" sözü gündeme bomba gibi düştü.

Emek Sineması’nın yıkılmaması için günlerce eylem yapan Erkan Can’dan Nurgül Yeşilçay’a kadar birçok ünlü isme “Cahil yobazlar” diyen Rüzgar Çetin'e Twitter'dan tepki yağdı.


YENİ BİNANIN FOTOĞRAFINI INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

Sinan Çetin’in emlakçı oğlu Rüzgar Çetin, dün Emek Sineması’nın yerine yapılan binanın fotoğrafını Instagram’da paylaştı.

EYLEMCİLERE "YOBAZ" DEDİ

Geçen yıl ‘Emek yıkılmasın’ diye eylem yapan, aralarında Tuncel Kurtiz, Nurgül Yeşilçay, Kenan İmirzalıoğlu, Meltem Cumbul, Erkan Can gibi isimlerin bulunduğu eylemcilere “Yobaz” diyen Çetin, fotoğrafın altına şunları yazdı:

"BİNA SİMSİYAHTI, İÇERİDE ÇÖP KOKUSU VARDI"

“Tarihi Emek Sineması satılmasın, aman yapılmasın, bir şey istemiyoruz” diye bağıran, miting yapan bütün cahil yobazlara soruyorum; bu bina simsiyahtı, içeride çöp kokan koltuklarıyla iki film birden oynuyordu. Öyle mi kalsaydı? Şimdiden daha güzel olmuş bile... Açılışını heyecan ve mutlulukla bekliyorum. Bir şeyler yapmaya engel olan bütün topluluklara da buradan selam söylüyorum...

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Nurgül Yeşilçay Sinan Çetin Erkan Can Instagram Magazin Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500

Yorumlar (18)

BEKİR YILDIRIM:

VALLA DOĞRU SÖZE NE DENİR DOĞRU BİR HELAL OLSUN KARDEŞİME

38
24
yanıtYanıtla
berk:

Topkapı Sarayı da eskidi, hadi yıkıp yenisini yapalım üstün zekalılar!

23
37
yanıtYanıtla
murat:

e dedik size bu herif adam degil diye ama yok dinlemediniz oglu da iste babasi gibi adam degil. zaten pkk lidan bu ulkeye yurttas olmaz olursa boyle olur. . .

18
37
yanıtYanıtla
nevzat manisalı:

ne oldu genç ve gerizekalı babanın cıkarlarınamı tersgeldi iktidar yalakası

20
30
yanıtYanıtla
EREN:

HAKLISIN!. . O ZİHNİYETE KALIRSA TÜRKİYEDE HİÇ BİR ŞEY YENİLENMEYECEK VE ORTALIĞI B. K GÖTÜRECEK. KENDİNE AYDIN VE SANATÇI DİYEN BU CAHİLLER SÜRÜSÜ YÜZÜNDEN YILLARDIR BU ÜLKE HEP GERİ KALI. BRAVO ÇETİN KARDEŞ

28
13
yanıtYanıtla
YURDDAŞ:

taksimide elden geçireçekler topluma kazandıracaklar ama !!! bu gezi zekalılar anlamaz . . . önceden in cin top oynardı parklarda peşkeş çekilirdi kullanım alanı sonra değişim rüzgarı çıkınca tabi vay efendim ağaçlar yıkıldı yollar yıkıldı daha neler neler turzim katlanacak müzeği adam gibi yapsalar fukaralar turis görecek esnaflar paraya para demiyecek ülke olarakda bende yararlanacağım sonrada vergi artmış, zam gelmiş, emekliyi düşünmüyormuş , maaşım artmamış ulan sen adamların yolunu kesersen adam sana nerden bulsunda parayı versin GEZİZEKALILAR. . .

22
10
yanıtYanıtla
urfalı galip:

ANAM BABAM BANA SİYASEN, KÜLTÜREN KARIŞMAZ ÖZGÜR BÜYÜDÜM AMA BİR KERE BİR TANE PROTESTOYA KATILMADIM EMBESİL DEĞİLİM SONUÇTA BANANE. SANIRIM EZİK OLUP BİR GRUBA BAĞLI OLUNCA KENDİNİ ADAM SANANLAR BÖYLE SAÇMA PROTESTOLARA KATILIR. SİZE NE EMEK SİNEMASINDAN. ARSA, BİNA TAPU KİMDE İSE O KAZANIR SİZE NE !

19
11
yanıtYanıtla
seyit yildiz:

doru soze laf yok okadar adalarda at arabalari nan dolasiyorlar yani istan bulun icinde taksimde aynimi olsun at arabalarinan dolasilsin yani tabiki teknoloji ileride arabayla dolasilir eski binanin ici yikilir dis cephesi eskisine uygun onarim yapilir avrupa ulkelerinde bunun gibi eski binalar boyle onarilir

16
13
yanıtYanıtla
Idoz:

laik yobaz mi ? Sinan ve oglunun laik oldugunu sanan var hala. Ustune ustluk bu eleman yasakli olan ve tasinmasi bile suc olan musta ile kavgaya olayina karismistir. Peki ceza aldi mi ben hic duymadim. Babasi ise evinin bahcesinde film cekip kimse filmlerimi izlemeye gelmiyor diyen bi zaat. Fetullaha destekledigini acikca dile getirince filmlerinin izleyici sayisi dustu ama göruyorsuz ki savunanlari hala sözde dun kuyrugundan ayrilmayip bugun fetullahi sevmeyen akp''liler, e cahil ordusunun bilgisi bu kadar.

19
9
yanıtYanıtla
IDOZ:

Kusura bakma yanlis anlamis olabilirim. bu mesaji senin icin söylemiyorum zaten geneli bu adami laik ya da akp''li saniyor.

yanıt0
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title