Haberler

Şehr-i Medeniyet Gaziantep Organizasyonu 20 Eylül'de

Güncelleme:

Medyadoktoru Yapım ve organizasyon firması tarafından Şehr-i Medeniyet Gaziantep defilesi 20 Eylül Cumartesi Gaziantep Tuğcan Otel'de gerçekleşiyor.

Birçok önemli yapım, organizasyon ve projeye imza atan Medyadoktoru yapım firması Gaziantep Büyükşehir Belediyesi desteği ve öncülüğünde, Uluslararası Antep Fıstığı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında, Tuğçe Kazaz'ın baş model olduğu Şehr-i Medeniyet Gaziantep organizasyonu düzenleyecektir.

Aile ve Sosyal Politikalar kurucu Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin proje ile ilgili,''Gaziantep asırlardır medeniyetlerin beşiği olan bir kenttir. Bugüne kadar Roma'dan Osmanlı'ya, Hititlerden Asurlulara birçok medeniyetlere ev sahipliği yapan Gaziantep, bundan sonrada birçok ulusal ve uluslararası organizasyona ev sahipliği yapacaktır. Bugün Fıstık Festiva'nin yanı sıra pek çok etkinliği uluslararası çapta gerçekleştiriyoruz. Bu bağlamda yöresel değerlerimizi ve kültürlerimizi ulusalda daha çok tanıtmak istiyoruz. Şehr-i Medeniyet Gaziantep projesi de bu bağlamda Gaziantep için çok önemli bir projedir dedi.'

DEFİLEMİZDE GAZİANTEP KÜLTÜRÜNÜ VE KUTNU KUMAŞINI TANITACAĞIZ.

Şehr-i Medeniyet Gaziantep defile organizasyonunda baş modelin Tuğçe Kazaz olduğunu belirten yapımcı Savaş Uğurlu 'Şehr-i Medeniyet Gaziantep defilesinin tasarımlarını Gülnur Güneş, koreografını Asil Çağıl, sunuculuğunu oyuncu Elif Tayhan ve Kerem Baydar yapacaktır. Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanımız Fatma Şahin hanımefendi yıllardır kültürümüzü uluslararası platformlara taşımak için yoğun çalışmalar gerçekleştiriyor. Şehr-i Medeniyet Gaziantep'te bölgenin en önemli kültürlerinden olan Kutnu kumaşından da tasarımlar yapılacaktır ve Kutnu kumaşından tasarlanan kıyafetleri baş modelimiz Tuğçe Kazaz tanıtacaktır. Kazaz dışında defilede Nilüfer Kurt, Best Model Of Turkey 2009 mankenler kraliçesi Tuğçe Sarıkaya, Mis 2011 Exclusive Of The Word 3. sü Açelya Kartal ve birçok model defile de yer alacaktır. 'dedi.

TUĞÇE KAZAZ: ''ÖRNEK OLMASI GEREKEN PROJE''

Şehr-i Medeniyet Gaziantep organizasyonunda baş model olarak defilede bulunacak olan Tuğçe Kazaz ise Şehr-i Medeniyet projesinin çok önemli olduğunu ve birçok İl'de gerçekleşmesi gerektiğini vurgulayarak, 'Üzerinden binlerce Medeniyetin gelip geçtiği; Ülkemizin incilerinden biri olan Gaziantep başta olmak üzere içerisinde kültüründen birçok esintinin yer aldığı bu ve bu tür projeler de podyumda olmaktan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak her zaman katkı sağlayacağımı ve bu vesile ile kültürümüzü uluslararası platformlarda da tanıtımına katkısı olacağı için ayrıca mutluluk duyarım. 'dedi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam yapılacak mı? Emekli ve memura zam var mı? Çimen Kızılcık Şerbeti dizisinden gitti mi, ayrılıyor mu? Selin Türkmen Kızılcık Şerbeti dizisinden neden ayrılıyor? Müjde Uzman Kızılcık Şerbeti dizisinden gidiyor mu? Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrılan oyuncular kim? Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı olayı ne? Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı'ya ne dedi, hakaret mi etti? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri'de olay yerinden görüntüler! ERDEN TİMUR KİMDİR? Erden Timur kaç yaşında, nereli, istifa etti mi? Erden Timur istifa mı, neden Galatasaray'dan istifa etti? Erden Timur ne iş yapıyor? Bahar 15. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! 4 Haziran TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 4 Haziran Salı ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Kolay kilo vermenin sırrı! Karpuz diyeti nedir? Nasıl yapılır? Kayseri'de eğitim uçağın neden düştü, ölü var mı? Kayseri'de uçak kazası olayı nedir, ne oldu? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri uçak kazasında ölü ve yaralı var mı? Son durum nedir? SON DAKİKA: KAYSERİ'DE EĞİTİM UÇAĞI MI DÜŞTÜ? Eğitim uçağı nerede düştü, kaç ölü var? Yonca Evcimik kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yonca Evcimik kaç yaşında, nereli? Yonca Evcimik biyografisi! Selin Türkmen kimdir? Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen kaç yaşında ve nereli?
Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor geri zekalı

Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor geri zekalı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title