Haberler

Şehitlerimizi Uğurladık

Terör Örgütü PKK Üyelerinin, Hakkari'nin Şemdinli İlçesine Bağlı Aktütün Köyündeki Karakola Yaptığı Saldırı ve Sonrasındaki Çatışmada Şehit Olan 6 Asker, Son Yolculuklarına Uğurlandı.

Terör örgütü PKK üyelerinin, Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün köyündeki karakola yaptığı saldırı ve sonrasındaki çatışmada şehit olan 6 asker, memleketlerinde düzenlenen cenaze törenlerinin ardından son yolculuklarına uğurlandı.

Şehit Jandarma Er Serhat Genç'in cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan askeri törenle alındı.

Muratpaşa Camisi'nde kılınan cenaze namazına, şehit erin ailesi, yakınları ve arkadaşlarının yanı sıra Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Vali Alaaddin Yüksel, CHP Antalya milletvekilleri Hüsnü Çöllü ve Osman Kaptan, MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Atakan Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, İl Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze töreni sırasında Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin ile Vali Yüksel, şehidin ailesine taziyelerini iletti.

Bu sırada, vatandaşlar ''Meclis'te PKK istemiyoruz'' diye slogan attı.

Şehit erin cenazesi, Uncalı Mezarlığı'ndaki şehitlikte toprağa verildi.

Jandarma Er Yurdakul Alcan'ın cenazesi, Mersin'in Tarsus ilçesinde, Jandarma Er Gökhan Uzun'un cenazesi Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, Jandarma Er Halil İbrahim Atasagun'un cenazesi Afyonkarahisar'ın Çobanlar ilçesinde, Jandarma Er Eyyüp Dağtekin'in cenazesi Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, Jandarma Er Emrah Şüdüt'ün cenazesi de Gaziantep'te toprağa verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
title