Haberler

Seçimi Kazanan Başörtülü Aday Sonuçlara İtiraz Edecek

Güncelleme:

Elazığ'ın Keban ilçesinde belediye başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre kazanan AK Parti adayı, en yakın rakibine 906 oy fark atmasına rağmen seçime itiraz etti.

Elazığ'ın Keban ilçesinde belediye başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre kazanan AK Parti adayı Fethiye Atlı, en yakın rakibinden 906 oy fazla almasına rağmen daha fazla oy aldığına inandığı için seçim sonuçlarına itiraz edeceğini söyledi.

ELAZIĞ'DA TEK KADIN VE BAŞÖRTÜLÜ ADAY

AK Parti'nin Elazığ'da tek kadın ve başörtülü belediye başkan adayı Atlı, açıklamada, 2000 yılında başörtüsü nedeniyle Keban Mal Müdürlüğü muhasebe servisi elemanıyken görevine son verildiğini iddia etti.

Keban Belediyesi'nde 9 belediye meclis üyesinden 7'sini AK Parti'nin aldığını ve ilçede ilk defa bir kadının da meclis üyeliğine seçildiğini aktaran Atlı, "Arkadaşlar, sandıkların diğer illerden bir saat erken açılmasından dolayı Türkiye'de ilk başörtülü belediye başkanının ben olduğumu söyledi" dedi.

"OYLAR SAYILSIN İSTYİORUM"

Seçimlerin hem ilçeye hem de ülkeye hayırlar getirmesini dileyen Atlı, kendisine bin 716 oy çıktığını ancak bu rakamın daha fazla olacağına inandığını dile getirerek, "Belediye Başkanlığı ve İlçe Meclis Üyeliğine itiraz edeceğim. En yakın rakibime 906 oy fark atmama rağmen seçime itiraz ediyorum. Oyların yeniden sayılmasını istiyorum çünkü daha fazla oy aldığımı düşünüyorum. Az bir oyla da 8. belediye meclis üyeliğini alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Kendisinden desteklerini esirgemeyen tüm seçmenlere teşekkür eden Atlı, görev süresi boyunca herkesten dua istediğini ve başkanlık görevini hayırlı şekilde geçirmeyi istediğini belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Fethiye Atlı Ak Parti Elazığ Keban Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

akp redermanogur@hotmail.de:

akp acgözlülügü dünyayi versen yine doymaz basörtülü müslüman abla belediye baskani olmus bu kadin adama hirsizlik yaptirir valla.

34
77
yanıtYanıtla
carlitocarlito@hotmail.com:

hani okulda 90 alınca 100 alamadım diye ağlayan kızlar varya... :)

75
36
yanıtYanıtla
2006muammertekin2006@hotmail.com:

BUNLARIN DERDİ BAŞKA......OYLARIN HEPSİNİ ALAMADILARYA

35
65
yanıtYanıtla
yavuzyavuzdemireloglu@hotmail.com:

bu nasıl bi aymazlık nasıl bi hırs lan yürü git şimdi bişey derim sana terbiyesiz babanın uşağımı var sanki okadar memurun parasını cebinden karşılayacak artis. ben olsam o şehirde direk linç ederdim bunun gibi zihniyeti. biz vergi ödeyelim sen benim paramla artislik yap. lan yürü işine

31
41
yanıtYanıtla
ankaradelinin1i-huso@hotmail.com:

sen nasıl bir insansın yo yoo sen insan olamazsın

yanıt0
yanıt0
bursalıdelin1i-huso@hotmail.com:

Sen ve sizin gibiler olduğu için bu ülkede hiç bir zaman zafer alamayacaksınız sonuçdan da belli oluyorki halk doğru olanı yapmış

yanıt0
yanıt0
anti siyasiermanogur@hotmail.de:

bu kadincagiz camide hafizlik yapsa daha uygun olmazmi? Devlet islerini böyle komiklestirmesek diyorum.

7
37
yanıtYanıtla
okyanusokyanusmurat@hotmail.com:

ne oldu başörtülülerin müstahdem dışında işler de yapması siyasete atılması zoruna mı gitti?nerde kaldı sizin chp modern kadın her işi yapmalı zihniyetiniz düne kadar cemaatin ablalarıyla birlik olup beyin yıkamıyor muydunuz

yanıt0
yanıt0
.............@hotmail.com:

DEMKKI ONCEDEN HAZIRLIK YAPMIS HIRSIZLIK YAPMIS BELLI NERDEN BILECEKSIN BELKI BEN VERMEDIM HERKES VERMEYE MECBURMU SANA

11
29
yanıtYanıtla
.......mmtaltunbas@hotmail.com:

TEK YAPTIĞINIZ O OLDUĞU İÇİN BAŞKA BİRŞEY BİLMEZMİSİNİZ REZİL KEPAZE OLUYORSUNUZ HALA YÜZÜNÜZ KIZARMIYOR ARKADAŞ NE TÜR BİŞEYSİNİZ SİZ YAHUUU

yanıt0
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title