Haberler

Satrancın Şampiyonu Karataş

Güncelleme:

Geleneksel hale gelen Bursa Büyükşehir Belediyespor 6. Açık Satranç Turnuvası ve 6. Yaş Grupları Satranç Turnuvası 125 sporcunun katılımıyla yapıldı.

Merinos AKKM ve Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi olmak üzere iki farklı yerde başta Bursa ve çevre iller olmak üzere Türkiye genelinden toplamda 125 sporcu turnuvada kıyasıya mücadele etti. 77 sporcunun katıldığı 6. Açık Satranç Turnuvası'nda şampiyon Bursa Büyükşehir Belediyespor sporcusu Melih Karataş oldu. Yarışmaya Yalova'dan katılan sporculardan Batuhan Demirağ ikincilik, Belediyespor'un 13 yaşındaki yeteneği Kayra Kamer ise üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Öte yandan, 7 ve 8 yaşındaki satranç sporcuları Büyükşehir Belediyespor Satranç Merkezi'nde "hamle" yaptı. 7 yaş kategorisinde Egemen Hacıoğlu, 8 yaşta ise Aras Çetintaş birincilik kupalarını kazandılar. Şenlik havasında geçen ve heyecanlı karşılaşmalara sahne olan 48 sporcunun katıldığı 6. Yaş Grupları Satranç Turnuvası büyük beğeni topladı. Yarışmaya katılan tüm minik sporculara turnuva komitesi tarafından hatıra madalyası verildi.
Turnuva direktörleri İsmail Çalışkan ve Sedat Sarman, şehir dışından da katılımın giderek arttığı turnuvaların her ay düzenli olarak devam ettiğini, 7. Açık ve Yaş Grupları Satranç Turnuvaları'nın 24-26 Nisan 2015 tarihlerinde düzenleneceğini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyespor Fethiye Merinos Karataş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title