Haberler

Sarıgöllü Kadınlar Manisa'yı Gezdi

Güncelleme:

Manisa Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin Manisa Belediyesi'nin desteği ile yürüttüğü Haydi Kadınlar Manisa'ya Projesi kapsamında Sarıgöllü kadınlar Manisa'da ağırlandı.

Manisa Belediyesi'nin desteğiyle Haydi Kadınlar Manisa'ya Projesi'ni başarıyla yürüten Kent Konseyi Kadın Meclisi, proje kapsamında Sarıgöl'den gelen misafirlerini ağırladı. Manisa Belediyesi'nin kendileri için tahsis ettiği 4 araçla Manisa'ya gelen kadınların ilk durağı Atatürk Gençlik Merkezi oldu.

Kadınlara, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu, gönüllü rehber Canan Çağlayan Akyüz, Kadın Meclisi Üyesi Şükran Kaya ve Yazgül Gültekin eşlik etti. Atatürk Gençlik Merkezi sorumlusu Duygu Özkal tarafından karşılanan kadınlar, merkez hakkında Özkal'dan bilgi aldılar.

Kadınların ikinci durağı olan Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu'nda ki sunum esnasında Şanlı Türk tarihinin en önemli mücadelelerinden birine sahne olan Çanakkale ruhunun yansıtıldığı dioramalar büyük dikkatle incelendi. Konuklar, Manisa Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi'nde verilen öğle yemeğinin ardında sırasıyla Sultan Camii, Saruhan Bey Türbesi, Muradiye Camii, Mevlevihane'yi gezdi. Gezilen camilerde namaz kılma fırsatı da bulan kadınlar Sultan Kafe'de verilen çay molasının sonrasında Manisa Belediyesi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi'ne teşekkürlerini ileterek mutlu bir şekilde uğurlandılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Çanakkale Sarıgöl Güncel Haberler

title