Haberler

Sandıklı Köyleri "Güvenli Köy" Olacak

Sandıklı ilçesinde "Güvenli Köy" projesi kapsamında köylere güvenlik kamerası kurulması kararı alındı.

Sandıklı ilçesinde "Güvenli Köy" projesi kapsamında köylere güvenlik kamerası kurulması kararı alındı.

Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan başkanlığında İlçe Jandarma Komutanlığında düzenlenen toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mehmet Çakır, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Gezergün, ilçe jandarma karakolunda görevli askeri yetkililer ile köy muhtarları katıldı.

Toplantıda, "Güvenli Köy" projesi kapsamında, projeden ilk etapta yararlanacak 20 köy için kurulması planlanan güvenlik kamerası konusu değerlendirilerek karara bağlandı.

Suçları önleme konusunda güvenlik kameralarının caydırıcı olacağını ve köylerin daha güvenli hale geleceğini aktaran Kaymakam Arıcan, "İlçemizin köylerinde huzur ve güveni sağlamak, vatandaşlarımızın selamet içerisinde yaşamlarını sürdürmelerini temin etmek ve olabilecek suçları önleyebilmek ve olan suçları da tespit etmek amacıyla köylerimizde güvenlik kamerası uygulamasını başlatıyoruz. Güvenli köy adını verdiğimiz bu projeden ilk başta 20 köyümüz yararlanacaktır" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Faik Arıcan Sandıklı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title