Haberler

Samsun'da tütün ve sigara kaçakçılığı operasyonu: 4 gözaltı

Güncelleme:

Samsun'un Bafra ve Çarşamba ilçelerinde düzenlenen operasyonda tütün ve sigara kaçakçılığı yapan 4 şüpheli gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, bandrolsüz sigaraların piyasaya sürüldüğü bilgisi üzerine çalışma başlattı ve yapılan operasyonda 14 kilogram tütün, binlerce dal doldurulmuş makaron ve bandrolsüz sigaralar ele geçirildi.

Samsun'un Bafra ve Çarşamba ilçelerinde düzenlenen tütün ve sigara kaçakçılığı operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri, tütün ve mamullerine ait bandrollerin yasa dışı yollarla piyasaya sürüldüğü bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, Çarşamba'da E.K. ve M.Ö'nün, Bafra'da ise İ.P. ve D.P'nin bandrolsüz sigaraları piyasaya sürdükleri istihbaratını değerlendirdi.

Belirlenen adreslerde arama yapan ekipler, 14 kilogram tütün, 5 bin 700 dal doldurulmuş makaron, 5 bin 200 bandrolsüz boş makaron, 1 elektrikli sigara sarma makinesi ve 27 karton bandrolsüz sigara sarma kağıdını ele geçirdi.

Gözaltına alınan 4 şüpheli jandarmaya götürüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Çarşamba Jandarma Makaron Samsun Bafra Güvenlik Suç Operasyon Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title