Haberler

Pritt 50. Yılını TOÇEV'li Çocuklar ile Neşe Erberk Kullandı

Bugün eğitimde en sık kullanılan malzemeler arasında yer alan ve çocukların gelişimi için gerçekleştirilen aktivitelerin de baş kahramanı olan Pritt, 50. yıl dönümü mutluluğunu TOÇEV'li öğrencilerle paylaştı.

Çocukların eğitimine ve gelişimine büyük önem veren Pritt markası, kalplerinde eğitim ışığı taşıyan çocuklara destek sağlayan TOÇEV'in minik öğrencileri ile keyifli bir etkinliğe imza attı.

Eğitim, geleceğin aydınlık nesillerinin yetiştirilmesi açısından büyük önem taşıyor. Bugün birçok çocuğumuz da eğitim imkanlarından yararlanarak ülkemizin geleceğinde pay sahibi olmak için istek duyuyor. "Hayallerini Gerçeğe Dönüştür" mottosu ile çocukların yaratıcılıklarını geliştirmelerine katkı sağlayan, sektöründe lider stick yapıştırıcısı Pritt, 50. kuruluş yıl dönümünü çocuklarımızın eğitim almasına yardımcı olan TOÇEV ile birlikte kutladı.

Gerçekleştirilen etkinlikte önce TOÇEV'in eğitime gönül veren çocuklarına güvenlik ve sürdürülebilirlik eğitimleri verildi. Daha sonra ülkemizde eğitim sektörünün önde gelen isimlerinden Neşe Erberk, çocuklara "Büyüyünce Ne Olmak İstiyorsun?" konulu bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından tüm çocuklar, yine Neşe Erberk'in rehberliğinde Pritt'in 50. yılı için hazırlanan özel maket çalışmasına katıldı. Pritt'in 50. yıl pastasının kesilmesi ile süren keyifli etkinlik, çocukların DJ performansı, müzik ve Pritt karakteri eşliğinde geçirdiği eğlenceli dakikalar ile sona erdi.

Pritt ürünleri kullanılarak çocuklar tarafından tamamlanan maketler, Almanya'ya gönderilerek, dünyanın 10 farklı ülkesinden gelecek diğer maketlerle birleştirilecek ve böylece Pritt'in 50. yılını simgeleştirecek. Ayrıca süslenen her figür, çocukların gelişimine destek vermek için bağışa dönüşecek. En renkli ve yaratıcı çalışmayı yapan 3 grup ise Henkel tarafından verilen eğitim bursu ödülünü ülkesine getirecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Almanya Henkel Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir?
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title