Haberler

Polis Jonny M.'nin Katilini Arıyor

Güncelleme:

Berlin polisi kimliği belirsiz 7 kişi tarafından dövülerek öldürülen 20 yaşındaki Jonny M.'nin katilini arıyor.

Almanya'nın başkenti Berlin'de kısa süre önce Murat Boz'un verdiği konser ardından kimliği belirsiz 7 kişi tarafından dövülerek öldürülen 20 yaşındaki Jonny M.?nin katillerini bulmak için polis seferber olurken, konseri izlemeye giden Türklerden de yardım istendi.

Murat Boz, konserinden sonra işlenen cinayette, Jonny M.'nin aşırı alkollü arkadaşına yardımcı olmak isterken uğrayarak, tekme ve tokatla ağır yaralanırken, kaldırıldığı hastanede kurtarılmadı. Polis, Murat Boz'un konserinden çıkanların olay yerine yakın bir yerde düzenlenen bir partiye katıldıkları belirtilirken, cinayetle ilgili bilgileri olanların polise bilgi vermeleri istendi.

Almanya İçişleri Bakanı da cinayetin titizlikle araştırılarak aydınlatılması ve faillerin yakalanması için talimat verdiği ifade edilirken, Alman medyasında ilk somut ipucu elde eden polisin, şüphelilerin Türkiye veya ülke dışında başka bir ülkeye kaçtığını değerlendirdiği ifade edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Boz Almanya Berlin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title