Haberler

PKK'lı Bahoz:'Onlara Dünyada Cehennemi Yaşatacağız' Diyerek Tehdit Etti

Güncelleme:

PKK'lı Bahoz Erdal Türkiye, Katar ve Suudi Arabistanı, İŞİD belasını Kürtlerin başına musallat ettiğini iddiasıyla, "Dünyada cehennemi yaşatacağız" diyerek tehdit etti.

PKK'lı Bahoz Erdal kod adlı Feyman Hüseyin, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden Türkiye, Suudi Arabistan ve Katar'ı İŞİD'e desteklerinden ötürü açık şekilde tehdit etti.

Kobani'de direnen Kürtlerin dünyadaki tüm halkın onuru için savaş verdiğini anlatan Dr. Bahoz Erdal, İŞİD belasını Kürtlerin başına Türkiye, Katar ve Suudi Arabistan'ın musallat ettiğini öne sürdü. Bu ülkelerin Kürtlere yaptıkları için bedel ödeyeceklerini anlatan Erdal, İran, Irak ve Suriye'yi de suçladı: İşte o sözler;

"Kürtlerin tarihi Çanakkale'de değil, Kobani'de yazılıyor. And olsun, İŞİD çetesini mazlum Kürtlerin başına musallat edenlere dünyada cehennemi yaşatacağız. Türkiye, Katar ve Suudi Arabistan bedel ödeyecek. Kürtler vatanında rahat uyumayacaksa Türkiye, İran, Irak ve Suriye'de rahat uyumayacak. Artık her şeye hazırlıklı olmalılar"

Kaynak: Temsilci / Güncel

Suudi Arabistan Fehman Hüseyin Türkiye Katar Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

KURDO:

qurbana teme dr. bize yaşami zehir eden onlara da dunyayi cehenneme donuştureceyiz. son kan damlasina kadar direneceyiz ve helbet devran doner hasab soracagiz fasist emperyal devletlere

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title