Haberler

Pitbull köpeği saldırdı iddiası -

Eskişehir'de pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradığı iddia edilen 1 kişi yaralandı.

Eskişehir'de pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradığı iddia edilen 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, E.Y.(42), golden cinsi köpeğini gezdirirken, Üniversite Caddesi Haller Gençlik Merkezi yakınlarında, E.B'ye (29) ait pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Kendisini ve köpeğini kurtarmak isteyen E.Y, bu sırada yaralandı.

Olay sonrası E.B'nin, E.Y'ye bıçak çektiği ve hakaret ettiği öne sürüldü.

Çevredeki vatandaşların durumu haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaralı E.Y'yi, Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. E.Y'nin golden cinsi köpeği ise tedavi için Tepebaşı Belediyesi ekiplerince hayvan barınağına götürüldü.

Olayın ardından E.B'nin evine götürdüğü pitbull cinsi köpeği, Tepebaşı Belediyesi ekipleri tarafından alınarak hayvan barınağına götürüldü.

E.B. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Eskişehir Tepebaşı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Emrebaturbaturemre7697@hotmail.com:

Bu tamamen asıl sız bir olaydır. Olay bağlı pitbul cinsi köpek ve golden cinsi köpek arasında olmuştur. Pitbul bagli ama goldan salinik olup. Saldırmak amaçla yaklaşıp sahibine tut denilmesi ne rağmen sahibinin tamamen umursamaz bir şekilde köpeğini tutmayıp. Hayvanların da kavga etmesi sonucu sahibinin goldan i kucagina aldigi sırada kendi kopeginin canı yandgi için sahibinin yüzünü isirmistir. Pitbul cinsi kopekleri insanlar hep kötü köpek görmekte ancak hayvanları yetiştiren ler insanlar oldugu icin her pitbul tehlikeli dgil dir. Pitbul eğer saldırgan olsaydı o yara alan vatandaşın yüzü kendi köpeği tarafından çizildi pitbul atladı saydı eğer o adamın yüzünü burnu yanakların bana göre kopmuş olması gerekliydi.kendi koepgini tarafından ısırılan vatandaşın bu Pitbull ara yönelik bence çirkin bir iftirasidir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title