Haberler

Pınarhisar'daki Baraj ve Göletler Denetleniyor

Güncelleme:

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesindeki baraj ve göletler, boğulma vakalarını önlemek amacıyla Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri tarafından sürekli kontrol ediliyor. Pınarhisar Kaymakamlığı, suya girişlerin yasak olduğu bölgelerde denetimleri arttırdı.

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçe genelindeki baraj ve göletler, boğulma vakalarını önlemek maksadıyla Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileriyle birlikte devamlı kontrol ediliyor.

Aşırı yükselen sıcaklardan bunalan vatandaşların akarsu, gölet ve barajlara girerek serinlemek istemeleri, boğulma vakalarını da artırdı. Pınarhisar Kaymakamlığı tarafından, boğulma olaylarını önlemek amacıyla suya girişlerin yasak olduğu baraj ve göletlerde denetimler arttırıldı. Pınarhisar Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü görevlileriyle beraber baraj ve göletleri sürekli denetliyor.

Pınarhisar Kaymakamı Betül Büyükkılıç, "Barajlar ve göletler meydana gelebilecek boğulma olaylarını önlemek maksadıyla, İlçe Jandarma Komutanlığımız ve Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğümüzce süreli kontrol edilmektedir. Can güvenliğinin korunması ve üzücü olayların yaşanmaması için baraj ve göletlere girilmemesi gerekmektedir" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Pınarhisar Kırklareli Jandarma Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title