Haberler

Evden 25 Bin Euro Çalan 17 Yaşındaki Zanlı Tutuklandı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde 2 ay önce bir eve giren 17 yaşındaki S.K., Jandarma ekipleri tarafından Gelibolu kırsalında tespit edilerek kıskıvrak yakalandı.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 2 ay önce bir eve giren 17 yaşındaki S.K., Jandarma ekipleri tarafından Gelibolu kırsalında tespit edilerek kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 2 ay önce Malkara ilçesine bağlı Çimendere Mahallesi'nde Hayri Kaynakçı'ya ait eve giren 17 yaşındaki S.K., içeride bulunan 25 bin Euro parayı ve cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı.

Olayın ardından geniş çaplı takip ve yakalama çalışması başlatan Jandarma ekipleri, aranan zanlıyı Çanakkale Gelibolu'ya bağlı Evreşe kırsalında tespit ederek operasyon başlattı. Bir süre devam eden kovalamacanın ardından zanlı, jandarma ekiplerine yakayı ele verdi.

Adli işlemleri için Gelibolu'dan alınarak Malkara'ya getirilen şahıs, Malkara İlçe Jandarma ekipleri tarafından adliyeye sevk edildi. Mahkemenin kararının sonuçlanmasıyla hırsızlık zanlısı S.K. tutuklanarak cezaevine konuldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Gelibolu Malkara Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ahmet yucemobilWeb@haberler.com:

Bu haber ile ilgili yapmak istediğiniz yorumunuz. arastirilmadan yalan yanlis haber bu para kesin sonuc degil idda evet cocuk eve girmistir evden 1telefon ve 1er dolar olmak uzere 8 dolar almis ev sahibi almanyadan atilmis uyusturucu sucundan adi bir sucludur cocun babasindan calinan 23bin yuro yu bu yolla tahsil etmek icin bu yalani atmistir mahkeme bu adama bu parayi nasil kazandini mutlaka soracaktir ve dekontunu isticektir herkez birilerine bi suc atar onemli olan bunu ispatlamaktir bu adamin aylesi almanyadadir kendisinin kahvede 1cay icecek parasi bile yoktur almanyaya girmesi yasaktir tek yasamaktadir eylesi para gonderirse gecimini salar elbet te adalet yerini bulacaktir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title