Haberler

Öykü Ortaokul Öğrencisi Beyza Aksoy'dan

Güncelleme:

Süleymanpaşa Çocuk Kulübü tarafından hazırlanan Mutlugiller öykü kitabının yeni sayısı çocuklarla buluşmak için gün sayıyor.


Mutlugiller'in altıncı sayısı Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyelerinin adreslerine gönderilmek üzere hazırlanıyor.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın çocuklara mesajı ile başlayan öykü kitabında; Süleymanpaşa Kumbağ Ortaokulu öğrencisi Beyza Aksoy'un yazdığı ve Serap Deliorman'ın çizimlerini yaptığı Mutlugiller, yine keyifli bir macera ile çocukların karşısına çıkıyor.

Mutlugiller öyküleri ilgili daha önce düzenlenen yarışmada dereceye giren ilk ve ortaokul öğrencisi yazarların yayınlanan eserlerine Süleymanpaşa Belediyesi tarafından telif ödeniyor.

ALTINCI SAYININ BAŞLIĞI: "NELERDEN TASARRUF YAPABİLİRİZ?"

"Nelerden Tasarruf Yapabiliriz?" başlığını taşıyan Mutlugiller çizgi roman serisinin altıncı sayısında, Ali, öğretmeninin verdiği ödevi yapabilmek için dedesi Hüsmen Bey, Kiraz Hanım ve annesi Sevgi Hanım'a nelerden tasarruf yapılabileceği ile ilgili sorular soruyor ve çok güzel bilgiler öğreniyor.

KİTAPLARI ULAŞMAYAN ÇOCUKLAR SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ'NDEN TEMİN EDEBİLECEK

7 bini aşkın üyesi bulunan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü'nden yapılan açıklamada, Mutlugiller öykü kitabı adreslerine ulaşmayan üyelerin Ertuğrul Mahallesi Sefa Sokak No: 6'da bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden kitaplarını ücretsiz olarak teslim alabileceği ifade edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Kumbağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title