Haberler

Otomobil; Minibüs, Tır ve Traktöre Çarptı: 4 Yaralı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde meydana gelen kazada önce emniyet şeridindeki minibüse ardından seyir halindeki TIR’a son olarak da yine park halindeki traktöre çarpan otomobil hurda yığınına döndü.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen kazada önce emniyet şeridindeki minibüse ardından seyir halindeki TIR'a son olarak da yine park halindeki traktöre çarpan otomobil hurda yığınına döndü. Kazada otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Kaza, Çerkezköy yolu Çorlu girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, römork lastiği patlayan 34 TY 9850 plakalı traktörün lastik arızasını gidermek üzere gelen ve emniyet şeridinde çalışma yapan 59 PM 624 plakalı minibüse Çerkezköy yönünden Çorlu yönüne doğru gitmekte olan Özkan Biçer idaresindeki 59 YR 488 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil daha sonra aynı yönde seyir halinde olan Vedat Yörü yönetimindeki 16 UV 109 çekici, 59 UV 489 dorse plakalı TIR'a çarptı. Son olarak emniyet şeridinde park halinde bulunan 34 TY 9850 plakalı traktöre çarpan otomobil hurda yığınına döndü.

Otomobil sürücüsü Özkan Biçer ile otomobilde yolcu olarak bulunan Samet Karabulut, Erhan Mandalı ve Mustafa Özkan yaralandı. Yaralılar, çevredeki vatandaşlar ve diğer sürücülerin de yardımıyla araçtan çıkarılarak olay yerine sevk edilen ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri de kaza yerinde inceleme yaptı. Kaza nedeniyle bir süre trafik akışının tek şeritten kontrollü olarak sağlandığı yol otomobilin kaldırılmasının ardından normale döndü.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Özkan Çerkezköy Tekirdağ Çorlu 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title