Haberler

Orhan Bademli'nin Yeni Merkezi Serdar Bilgili'nin Sahibi Olduğu Republika

Güncelleme:

Bademli. "Günümüzde kuaföre giden hemen hemen her insan hem çağdaş çizgiler yaratan, "Trend setter" olabilen hem de "Ruhuna dokunabilen" sanatçıları tercih ve talep ediyor.

MOS Kuaförlerinin kurucularından olan kuaför ve stil danışmanı Orhan Bademli, OB Hair Sty & Academy markası ile Serdar Bilgili'nin sahibi olduğu Ortaköy'deki Republika Academic Apartments'ta farklı bir konseptle müşterilerine hizmet vermeye devam edecek.

MOS kuaförlerinin kurucularından olan ve 50 yıllık meslek hayatında birçok yerli ve de yabancı model, oyuncu, şarkıcı ile çalışan, danışmanlık yapan Orhan Bademli, Orhan Bademli Hair Sty & Academy markası ile bundan böyle Serdar Bilgili'nin sahibi olduğu Ortaköy'de bulunan Republika Academic Apartments'ta müşterilerine "kişiye özel workshop" uygulaması ile hizmet vermeye devam edecek.

İnsanlar Kuaför Salonlarına "Duygu Satın Almaya" Geliyor

Bademli. "Günümüzde kuaföre giden hemen hemen her insan hem çağdaş çizgiler yaratan, "Trend setter" olabilen hem de "Ruhuna dokunabilen" sanatçıları tercih ve talep ediyor. Çünkü artık insanlar kuaför salonlarına "Duygu satın almaya" geliyorlar. Salondan çıkarken de sonucu satın alıyorlar. Bu yüzden kadınlar görüntü dışında ruhsal ihtiyaçtan ötürü kuaföre gitmek ister" açıklamasında bulunuyor.

Orhan Bademli; "Kuaföre gelen her kadın ya da erkekteki gereken enerjiyi ortaya çıkarmak, ona özel olduğunu göstermek, kendini değerli hissettirmek mesleğini sanat olarak gören kuaförün sorumluluğudur" diyerek, bu düşünceden hareketle başlattıkları "kişiye özel workshop" konsepti ile ses getirmeye hazırlandıklarını belirtiyor.

Her Kişiye, Özel Workshop Çalışması Yapılıyor

Yakın zamanda hizmete giren Orhan Bademli Hair Sty&Academy Republika salonuna gelen kişinin saç ve bakım işlemlerine geçilmeden önce kişiye özel workshop çalışması yapılıyor. Kişiye özel workshop bir nevi detaylı bir görüşme ve eğitim sürecini kapsıyor. Bu görüşmeyi Orhan Bademli bizzat kendi gerçekleştiriyor.

Bademli, bu görüşme sonrası kişinin düşünce yapısını çözerek onu en mutlu edecek saç bakım uygulamasına, duygularını ve de enerjisini ortaya çıkartacak renk ve modele karar verdikleri özel bir reçete hazırlandıklarını söylüyor.

Orhan Bademli, workshop uygulaması ile ilgili olarak; "Aslında biz saçtan başlayıp kişinin hayat biçimini de değiştiriyoruz" diyerek, gerektiğinde müşterilerinin yaşam tarzı ve kıyafetlerini de ele aldıklarını belirtiyor

Saç Bakımı yapılırken dinlendirici müzik eşliğinde birbirinden lezzetli İkramlar sunuluyor

Orhan Bademli Hair Sty&Academy Republıka salonunda saç bakımı oldukça önemli. Saç bakımı tedavi kompleksi şeklinde yeni loreal ve kerastas ürün gruplarının farklı karışım ve formülleriyle uygulanıyor. Renklendirmede ise en yeni yöntemlerden olan bigudi balyaj tekniği ile dikey renklendirmeler ve üçlü tonlamalar kullanılıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Serdar Bilgili Bademli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title