Haberler

Okmeydanı'nda Göstericiler Polise Molotof Attı

Güncelleme:

Okmeydanı'nda 6 Kasım YÖK'ün kuruluşunu protesto edip, Berkin Elvan'ın faillerinin adalet önüne çıkarılmasını isteyen yüzleri maskeli 10 kişilik grup, Darülaceze Caddesi'ne molotof attı

Okmeydanı'nda 6 Kasım YÖK'ün kuruluşunu protesto edip, Berkin Elvan'ın faillerinin adalet önüne çıkarılmasını isteyen yüzleri maskeli 10 kişilik grup, Darülaceze Caddesi'ne molotof attı. Bu sırada İTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde bekleyen polis, gruba gaz fişeği ve basınçlı su ile müdahale etti. Topluluk ara sokaklara çekilirken, gerginlik saatlerce sürdü.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Darülaceze Caddesi üzerinde saat 12.30'da toplanan yüzleri maskeli bir grup, YÖK'ün kaldırılması ve Berkin Elvan olayına karışan polislerin yakalanması için pankart açtı. Slogan atan topluluk, Anadolu Kahvesi yönünde ara sokaklara girdi. Kısa süre sonra, Darülaceze Caddesi'ne tekrar çıkan grup, yola molotof kokteyl attı. Havai fişek de kullanıldığı dikkat çekti. Polis de gruba biber gazı fişekleri ve TOMA ile müdahale etti. Biber gazından, çevredekiler de etkilendi.

Gerginlik saatlerce sürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Berkin Elvan Darülaceze Okmeydanı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500

Yorumlar (28)

.:

ŞEREFSİZLER! ALAYINI SALLANDIRACAKSIN BU İTLERİN!

33
15
yanıtYanıtla
rauf:

#capulcu #chpkk #berkin elvan

35
7
yanıtYanıtla
MALATYALI:

KENDİ BAŞINIZI YİYİN KÖPEK SÜRÜLERİ RAHATLIKMI BATIYOR DERDİNİZ NEDİR?

33
7
yanıtYanıtla
Tahsin Efe:

VURUN BU ITLERE POLISE VUR EMRI VERILMELI

30
8
yanıtYanıtla
Hekimmm:

Buyrun bakalım maske ve molotof yasaktı hani, , ,

26
12
yanıtYanıtla
MEHMET RIZA:

MOLOTOF SÖZDE SİLAH SAYILACAKTI AH AKP AH ŞU İNSANLARI KANDIRMAKTAN BIKMADIN

21
17
yanıtYanıtla
...:

bence gazdan etkilenen masum vatandaşlar polislere dava açsın. molotof artık silah sayılmıyor mu molotof atıyorsa çıkar silahını vur niye gaz atıp benim hiç suçum yokken teröristlerle aynı cezayı alıyorum ki

10
27
yanıtYanıtla
fsm:

bunları vursunlarda görelim yuzleride makeliii

28
8
yanıtYanıtla
ali dilmen:

ulan oğlum sıkıyorsa gidin israili protöste edin edemezsiniz çünkü emri mossaddan alıyorsunuz vatan hainleri

25
11
yanıtYanıtla
afşinli:

bu yasa yasalaşmadı mı daha. gerçi araya kaynadı gitti devletimizin daha önemli işleri var. doguda özerklik ilan edilsin, polisimize askerimize sokak ortasında kurşun sıkılsın, kck her tarafı yakıp yıksın bunlar daha önemli değil. devlet büyüklerinin, müalefetin mahalle karıları gibi birbirine laf yarışına girmeleri dururken bununla mı uğraşsınlar. polislerimide yetki yokki karşılık versinler. sadece biber gazı ve su sıkma yetkisi var. ülke bir avuç çapulcunun ellerine kalmak üzere.

7
27
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title