Haberler

Oğlunu Ormanda Öldüren Baba, Ağaç Kovuğunda Yakalandı

Güncelleme:

Antalya'nın Akseki ilçesinde oğlu 13 yaşındaki Mert Benzedi'yi av tüfeğiyle öldüren 34 yaşındaki Ali Benzedi, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

'çocuğumu HİÇBİR ŞEY GERİ GETİRMEZ'

Antalya'nın Akseki İlçesi'nde oğlu 13 yaşındaki Mert Benzedi'yi av tüfeğiyle öldüren 34 yaşındaki Ali Benzedi, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. DHA'ya açıklamada bulunan Ali Benzedi, cezaevinden çıktıktan sonra ailesini toparlamak için kimsenin kendisine yardımcı olmadığını öne sürdü. Olay sırasında cinnet getirdiğini belirten Benzedi, şunları söyledi:

"Çocuğumu hiçbir şey geri getirmez. Pişmanım. Ama beni burada herkes bilir, kapı kapı gezdim. Antalya'da valilikte, kaymakamlıkta 'Bana iş bulun yardımcı olun, çoluğumu çocuğumu toplayayım diye. Hiçbir yerde yardımcı olmadıkları gibi beni dinleyen bile olmadı. Suça itildim, sabıkalı duruma düştüm. Ben bu ülkenin vatandaşı olduğumu ne bilebildim ne çocukluğumdan bir şey anlayabildim. Ben bu ülkenin vatandaşı olmaktan utanıyorum. Beni bu ülkenin vatandaşlığından çıkarsınlar. Ben en son çocuğumu kaybettim. Beni sınır ötesi bir yere göndersinler."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Akseki Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title