Haberler

Nehir Erdoğan Kocasıyla Paris'e Yerleşti

Güncelleme:

"Reaksiyon" dizisinde kendi isteğiyle senaryoda öldürülen Nehir Erdoğan, eylül başında evlendiği görüntü yönetmeni Ahmet Sesigürgil'le Paris'e yerleşti.

Oyuncu Nehir Erdoğan, iki yıl önce Fransız kültürünü yakından tanımaya karar verip Sorbonne Üniversitesi'nde Fransızca kursu almaya başlamış ve sadece iş için İstanbul'a gelmeye başlamıştı.

REYTİNGLER ÜZDÜ

Geçen yıl Silsile filminin çekimlerinde görüntü yönetmeni Ahmet Sesigürgil'e aşık olan Erdoğan, Eylül başında nikah masasına oturdu ve bu arada Reaksiyon dizisine başladı. Ancak reytingleri hedeflenen seviyeye ulaşamayan dizide oynadığına pişman olan Erdoğan, önceki hafta kendi isteğiyle projeden çıktı. Ünlü oyuncunun çok sevemediği karakterine senaryoda ölüm sahnesi yazıldı.

PARİS'E TAŞINDI

Erdoğan çekimler biter bitmez eşiyle Paris'e yerleşti. Fransızcasını ilerleten Erdoğan, çok heyecanlanacağı bir iş çıkmadıkça şimdilik İstanbul'a yerleşmeyi düşünmüyor.




Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Nehir Erdoğan İstanbul Eylül Paris Magazin Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

vatandasmobilWeb@haberler.com:

Arkadas ne var bu pariste anlayamadim..bizim unluler paris paris diye tutturmuslar.heryer serseri ve uyusturucu kullanan insanlarla dolu.her an basina bir is gelebilir.ozellikle de metroda..kirmizi isikta durunca bile arkandan 50 kisi bagiriyo gec diye.fransizlar istanbulu ove ove bitiremiyolar.bizimkilerde parisi begeniyo.bence de istanbul herseyiyle parise 5 ceker.gormeyen bisey saniyor

24
1
yanıtYanıtla
maksutmobilWeb@haberler.com:

Türkiye savaş olsun bi tane ünlü zengin kodoman kalmaz. Kaçıp giderler. Bunlarda baştan gitmiş. Çok büyük bir haber Amanda aman. .. peh. ..

15
0
yanıtYanıtla
Hüsnü:

Paralar suyunu çekince bekleriz.

11
1
yanıtYanıtla
Alya:

Çok üzüldüm ağlıyorum

11
0
yanıtYanıtla
aha:

aha yazıyorum buraya seneye bosanip tekrar gelir buraya. ya sohret ya aile!

11
0
yanıtYanıtla
Nezir Aktolga:

Aman dönmesinler ortalık yeterince kalabalık.

10
0
yanıtYanıtla
fiko:

kıl tipler. aman orda kalın. boşanırsanızda orada boşanın. gerçi orda bunları ipleyen olmaz gerisin geri gelirler. bizim halk kadar mal nerede var ?

9
0
yanıtYanıtla
HulyaMobil-IOS:

Aman gel sanki Paris cok ıyı ya ama tam senlik nehir her adım attığın yerde senden var esrarkesler

5
0
yanıtYanıtla
Ceza:

Nehir Hanım''ında kesinleşen bir hapis cezası bulunmakta. Deniz Seki gibi içeri girmektense çareyi yurtdışına gitmekte bulmuştur!!!

4
0
yanıtYanıtla
moneymobilWeb@haberler.com:

en önemlisi yaşama hakkı insan nerde değer görüyorsa oraya gitsin yaşasın onlar yaşamaya gitmiş biz 1 günlüğüne gidemiyoruz

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title