Haberler

Müteahhitler Karaköprü'de Buluştu

Güncelleme:

Karaköprü'de faaliyet gösteren müteahhitler, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin ev sahipliğinde istişare toplantısında bir araya geldi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçede faaliyet gösteren müteahhitlere ev sahipliği yaptı.

Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlenen istişare toplantısına; Başkan Baydilli'nin yanı sıra, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, İlgili Birim Müdürleri, Şanlıurfa Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Önal ve ilçede faaliyet gösteren çok sayıda müteahhit katıldı.

Müteahhitlerin sorunların masaya yatırıldığı istişare toplantısı öncesi Karaköprü Belediyesi tarafından ilçede yapılan çalışmalar ve projelerle ilgili sunum yapıldı.

Toplantıda konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bir şehrin büyümesinde müteahhitlerin rolünün büyük olduğunu söyledi.

Başkan Baydilli, "Karaköprü'müzü güzel bir ilçe yapmak için hepimiz bir aradayız. Gerek Belediye ve gerekse müteahhitler olarak herkes elini taşın altına koymuş, güzel bir ilçe ve daha güzel bir yaşam merkezi yapmak için hepimiz var gücümüzle çalışıyoruz. Belediyeler müteahhitlerin iş ve işlemlerini görmesi ve onların yaptıkları işlerde onlara yardımcı olmak için vardır. Bir şehrin bir ilçenin gelişmesi için müteahhitlere ihtiyaç vardır. Nasıl ki bir ilçenin gelişiminde müteahhitler üzerine düşeni yapıyorsa biz belediyeciler olarak ta üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz" dedi.

Şanlıurfa Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Önal ise toplantıyı düzenlediği için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti.

Toplantı soru cevap şeklinde son buldu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title