Haberler

Moğolistanlılara yeşil alanların yönetimi ve kentsel dönüşüm anlatıldı

Bağcılar Belediyesi, Türk Dünyası Belediyeler Birliği'nin misafiri olarak ülkemizde bulunan Moğolistanlı heyeti ağırladı.

Aralarında Vali Yardımcısı ve belediye başkanlarının da bulunduğu heyet, başarıyla sürdürülen kentsel dönüşüm, konutlaşma, yeşil alanların yönetimi ve korunması gibi konularda yetkililerden bilgi aldı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği'nin, Yerel Yönetimlerin bilgi ve tecrübe aktarımı ile işbirliği gerçekleştirilmesi amacıyla düzenlediği program kapsamında ülkemizde bulunan 11 kişilik Moğolistanlı heyet, İstanbul'da çeşitli temaslarda bulundu. Aralarında Bayan Ölgii Vali Yardımcısı Kamyelıyat Akhmedıya, Dundgobi Bölgesi Vali Yardımcısı Munkhchuluun Jambalsuren, Bayan Ölgii Nüfus Müdürü Yerkyegul Aralkhan, Moğolistan Sınır Bölgesi Yöneticisi Syerjant Dalyelkhan ve Mandalgobi Belediye Başkanı Munkhtogtokh Rentsen'in de bulunduğu 11 kişilik heyet Bağcılar Belediyesi'ni ziyaret etti.

YARARLI VE GÜZEL BİR GÖRÜŞME OLDU

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı tarafından karşılanan heyete kentsel dönüşüm, konutlaşma, yeşil alanların yönetimi ve korunması gibi şehircilik çalışmaları konusunda bilgi verildi. Programda Moğolistandan gelen yerel yöneticiler ile bahsedilen konularda bilgi ve tecrübe paylaşımı gerçekleştirildi. Bağcılar'daki başarıyla sonuçlanan projeleri yakından inceleyen temsilciler, uygulamaları beğendiklerini söyleyip hayranlıklarını dile getirdi.

Konuk heyeti Bağcılar'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti de dile getiren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Belediyemizin çalışmaları konusunda kendilerine sunum yaptık. Yararlı ve güzel bir görüşme oldu. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bağcılar Belediyesi Bağcılar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title